06 / 05 / 2024

Wyndham İstanbul Kalamış Marina

Wyndham İstanbul Kalamış Marina

Marmara Denizi’nin mükemmel manzarasında konumlanan Wyndham İstanbul Kalamış Marina, bünyesinde açılan yepyeni bir restoranla bahara “merhaba” dedi...

Wyndham İstanbul Kalamış Marina misafirlerine kapılarını açtı!

Bünyesinde tam 7 bin 200 otel bulunduran Wyndham Hotel Grup Türkiye'deki ilk Wyndham markalı otelini açtı

Kalamış Adalar 15 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Maltepe’de yükselecek olan Kalamış Adalar Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 456 adet konuttan ve 3 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, Kalamış Adalar Projesi  15 soruda tüm detaylarıyla…

Kalamış Adalar'da lansman öncesi fırsat! Yeni proje! 

Kalamış Yapı imzasıyla İstanbul Maltepe'de yükselen Kalamış Adalar, lansman öncesi fırsatlarla satışa sunuldu. Kalamış Adalar'da 1+1'lerin fiyatları 1 milyon 700 bin TL'den başlıyor...

Mimarlar Odası'ndan Kalamış Yat Limanı’nın devrine dava!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri’ne ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın imar planlarında değişiklik yapılarak işletme hakkının 40 sene daha özelleştirilmesine karşı Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından dava açıldı.

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi TBMM'de!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilme kapsamına alınması meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi açıldı!

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

Kalamış Sahan neden kapandı?

İstanbul'un en ünlü restoranlarından biri haline gelen Kalamış Sahan sessiz sedasız kapandı...

Kalamış sahili çalışmaları hakkında soru önergesi hazırlandı!

İstanbul Kadıköy ilçesi sınırlarında yer alan Kalamış sahilinde yapılan çalışmalar meclis gündeminde konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sahil hakkında Bakan Özhaseki'ye 6 soru sordu..

Wyndham Grand Levent En İyi Uluslararası Otel ödülü aldı!

Wyndham Grand İstanbul Levent; Avrupa, Ön Asya, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika’daki (EMEA) 43 ülkeden 450 otel arasında ‘En İyi Uluslararası Otel’ unvanına layık görüldü.

Türkiye'de 2017 yılında 80 otel açılacak!

Wyndham Grand Kalamış Hotel Genel Müdürü Mustafa Alparslan, “Barselona İstanbul’dan 5 kat fazla turist çekiyor ama İstanbul’da 5 kat fazla otel var. 2017 yılında 80 tane daha hizmete girecek” dedi

Future Park Oteli'nin yüzde 48’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 168 odasının satışını gerçekleştirdi.

İş dünyası Wyndham Grand'ı tercih ediyor!

Wyndham Grand İstanbul Levent, özel teraslı ve gün ışığı alabilen yapıya sahip 3 balo salonunun da dahil olduğu 23 toplantı salonu ve kusursuz hizmet anlayışı ile beklentilerinin üzerinde bir hizmet sunuyor.

8. AVM Yatırımları Konferansı Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleşecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

Wyndham İstanbul Kalamış Marina Haberi

Wyndham İstanbul Kalamış Marina


Marmara Denizi’nin mükemmel manzarasında konumlanan Wyndham İstanbul Kalamış Marina, bünyesinde açılan yepyeni bir restoranla bahara “merhaba” dedi. Remina Restaurant günlük akışa keyifli bir mola vermek isteyenler, günün hangi saati olursa olsun huzurlu bir ortam arayanlar ve pazar keyfinden vazgeçemeyenler için hazırladığı farklı alternatiflerle lezzet severlerin gözdesi olmaya hazırlanıyor.

Dünyanın dört bir yanında en çok tercih edilen lezzetlerden oluşan menüsü ve göz dolduran sunumlarıyla adından sıkça söz ettirecek olan Remina Restaurant günün ilk saatlerine leziz, renkli ve huzurlu bir kahvaltı sofrasında başlamak isteyenler için de eşsiz bir adres.


28 Nisan’dan itibaren her pazar konuklarını zengin brunch sofralarında ağırlayacak olan restoran keyif dolu bir pazar sabahı için her detaya sahip. Bahçe katında bulunan havuz manzaralı restoran sade, şık ve dingin atmosferinde taptaze kahvaltılıklar,...