07 / 07 / 2024

Wyndham türkiye otelleri

Wyndham türkiye otelleri

Dünya otelcilik devi Wyndham, Türkiye’ye 7’nci markasını getirmeye hazırlanıyor. Wyndham Avrupa Bölge Başkan Yardımcısı Broers, “La Quinta’yı 1 yıla açacağız” diye açıklama yaptı. 

Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’de 110 otele kadar ulaştı...

Wyndham, 2023 senesinde Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika’da (EMEA) 9 markasını yeni ülkelere taşırken, 87 yeni otel açtığını da duyurdu. Buna göre, toplamda 9 bin 500 odayı portföyüne ekleyen Wyndham Hotels & Resorts, yeni franchise anlaşmaları ile Türkiye’de 110 otele kadar ulaşmış oldu.

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.

Wyndham Hotels-Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, turizm sektörünü ve grubun Türkiye planlarını açıkladı. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açmayı planlıyor.

Wyndham Çerkezköy Oteli: Türkiye'nin ilk tuz oteli!

KMC Holding, Türkiye'de ilk defa Himalaya tuzunu tüm alanlarda konsept olarak kullanarak dizayn edilen bir otel yaptı... 

Wyndham Hotels Türkiye’de 76 otele ulaştı!

Dünya çapında 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 otele sahip olan Wyndham Hotels & Resorts, yeni oteller açıp yeni pazarlara giriyor. Hızlı büyüyen konaklama sektörünün devi Türkiye’de 76 otele ulaştı.

Wyndham Hotels Türkiye'deki otel sayısını 100'e çıkaracak!

Türkiye'nin en büyük otel zincirlerinden Wyndham Hotels Türkiye'deki 65 otel sayısını 2020'ye kadar 100'e çıkarmayı hedefliyor.

Wyndham Hotel Group Türkiye'de 100 otel açacak!

Türkiye'de otel sayısını son iki yılda 3'e katlayan Wyndham Hotel Group'un şu anda Türkiye'de 50'nin üzerinde oteli faaliyet gösteriyor.

Wyndham Hotel Türkiye'deki otel sayısını 200'e çıkaracak!

Wyndham Hotel Group EMEA Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı John Griffin, ''Türkiye'de 50 otelimiz bulunuyor. GrifFın, markaları altında Türkiye'de faaliyet gösteren otel sayısını geçtiğimiz iki yılda üçe katladık ve 2020'ye kadar ise bu sayıyı 100'e çıkarmayı hedefliyoruz'' dedi.

Wyndham Hotel'in Türkiye'deki otel sayısı 51'e ulaştı!

Dünya genelinde 7 bin 800 otel, 720 bin yatak kapasitesi ve 40 bine yakın çalışana sahip olan Wyndham Grubu, Türkiye'deki 51. otelini açtı. Grup Türkiye'de 70 otel sayısına ulaşmayı hedefliyor.

Hilton Curio'yu Türkiye'ye getiriyor!

Türkiye'de çatısı altında Conrad, DoubleTree gibi otelleri barındıran dünya turizm devi Hilton Worldwide, yeni bir markasını daha Türkiye'ye getiriyor.

Cristal Group Türkiye'de 8 otel açacak!

Dubaili Cristal Group, Türkiye'de 2018'e kadar 8 otel açacak. Grubun otelleri İstanbul, Antalya ve Hatay'da hizmete girecek.

Dubaili Cristal Group Türkiye'de 8 otel açacak!

Körfez Bölgesi'nin en hızlı büyüyen otel şirketlerinden olan Dubaili Cristal Group, Türkiye'de 2018'e kadar 8 otel açacak. Grubun otelleri İstanbul, Antalya ve Hatay'da hizmete girecek.

İran otel dekorasyonu konusunda Türkiye'yi örnek alıyor!

Dünyanın en çok ilgi çeken 10 destinasyonundan birisi olarak gösterilen İran, otel dekorasyonu ve ekipmanları konusunda Türkiye’deki otelleri örnek alıyor.

Wyndham türkiye otelleri Haberi

Wyndham türkiye otelleri

Türk turizminin yaşadığı zorlu sürece rağmen iki yıl içinde hızla toparlanması dünya devlerinin yönünü Türkiye'ye çevirdi. Sabah Gazetesi'nden Betül Alakent'in haberine göre 2018'de aldığı turist sayısıyla tüm zamanların rekorlarını kıran, Türkiye, dünya devi otel zincirlerinin yeniden rotasına girdi. 

80 ülkede, 9 bin 200 otel ve 810 bin oda ile hizmet veren, dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham, yeni markası La Quinta'yı Türkiye'ye getirme kararı aldı. Zincir içinde lüks segmente hitap eden marka, Türkiye turizminin yeni stratejisi olan üst gelir grubuna hitap ediyor. Wyndham, Wyndham Grand, Ramada by Wyndham, Ramada Encore by Wyndham, TRYP by Wyndham ve Hawthorn Suites by Wyndham olmak üzere 6 markayla hizmet veren zincir, 7'nci markası La Quinta'yı da bir yıl içinde Türkiye'de açmayı hedefliyor.

1 YILDA AÇILACAK

Wyndham...