28 / 04 / 2024

xana rengin

xana rengin

Son yıllarda Batman’daki inşaatlar, farklı renklerle göz kamaştırıyor. Kentin yeni bölgelerinde inşaatı tamamlanan yeni apartmanların dış giydirmeleri ise adeta renk cümbüşünü andırıyor.

Altın alacaklar dikkat! Yatırım yapayım derken dolandırılmayın!

Altın alacaklara sahte altın konusunda bir uyarı geldi. Finans Analisti İslam Memiş, altın alırken nelere dikkat edilmesi, gerçek altında rengin ve hafifliğin nasıl olması gerektiğini paylaştı. İşte detaylar...

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

Irmak Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Irmak Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnayet Rengin Öztürk tarafından kuruldu.

Rengin İnşaat iflas mı ediyor?

Alan İnşaat’ın sahibi Metin Alan ve Güleryüz Nalburiye’nin eski ortağı Erhan Güleryüz tarafından kurulan Rengin İnşaat'ın bir süredir ekonomik kriz içinde olduğu belirtildi. İddialara göre, firma borç yüzünden şantiyelerini kapattı.

Rengin İnşaat Malzemeleri Nakliye Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rengin İnşaat Malzemeleri Nakliye Elektronik Ticaret Limited Şirketi Mustafa Akbaş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Creavit Stilo ile banyonuzu değiştirin!

Banyolarında fark yaratmak isteyen kullanıcılara stiliyle göz kırpan Creavit Stilo armatür serisi beyaz rengin canlı renklerle kombinasyonuyla oluşturulan modern bir çizgide kullanıcılarıyla buluşuyor.

Evlerde renkler Feng Shui'ye göre seçilmeli!

Baharın gelmesiyle kadınların evlerine canlılık kazandırma hisleri ön plana çıkmaya başladı. Feng Shui Akademisi Kurucusu Zeynep Akçay evlerde seçilen rengin yaşama uyum getirmesi için, Feng Shui’ye göre seçilmesi gerektiğini belirtti.

Emsan Melisa: Hanım hanımcık bir kahvaltı seti!

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, farklı tarzlardaki ürün ve serileriyle her zevke hitap ediyor. Pembe rengin zarif çizglilerle buluştuğu Melisa Kahvaltı Seti, misafirleri için şık masalar hazırlamak isteyen hanımların beğenisini kazanıyor

AGT, yeni parke serisiyle hayatın tüm renkleri!

AGT, geniş renk yelpazesine sahip yeni parke serisiyle farklı tarzlara cevap verecek mekanlar yaratıyor. Natura Parke serisine eklenen yeni 4 rengin yanı sıra AGT, yeni Natura Plus ve Natura Line serisi ile de koleksiyonunu genişletiyor.

Rengin İnşaat Panorama 3'ün inşaatı sürüyor!

Rengin İnşaat Panorama 3'ün inşaatı devam ediyor.Rengin İnşaat’ın imzasıyla Başiskele Yuvacık’ın en güzel konumunda hızla yükselen Panorama-3’te dairelerin yarısından fazlası şimdiden satıldı.

Filli Boya'dan yeni Kırmızı Başlıklı Kız uygulaması!

Rengin hayata dokunan her alanından çalışmalara imza atan Fili Boya, ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ masalını aplikasyon olarak tüketicilerin beğenisine sundu.

Beyaz Saray'ın yemek odası 600 bin dolara yenilendi!

Beyaz Saray'ın yemek odası Michelle Obama'nın zevki doğrultusunda 600 bin dolara yenilendi. Odadaki önemli detaylardan biri odaya mavi rengin katılmış olmasıydı. Oda daha canlı renk ve kumaşlar tercih edildi.

Rengin Şahin kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Üyesi Mimar Rengin Şahin kimdir? Rengin Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rengin Şahin, bugün nerede çalışmalarına devam ediyor?

xana rengin Haberi

xana rengin

APATMANA ‘XANA RENGİN’ İSMİ

Havalimanı yolu üzerindeki dört katlı binaya Kürtçe isim olarak verilen ‘Xana Rengin’ (Renkli han) ismini görenlerin ilgisini çekiyor. Yaz-kış inşaat sektörünün canlı olduğu Batman’da gayrimenkulün her dönem prim yaptığını belirten emlakçılar; “Renkli binalar yeni güzergahlara ayrı bir görüntü veriyor. Ayrıca konut fiyatları da normal seyirde devam ediyor” dediler.



Batman...