28 / 07 / 2024

Xıaomı MIUI özellikleri

Xıaomı MIUI özellikleri

Uzun zamandır kullanıcıların beklediği Xiaomi telefonlar, MIUI arayüzü ile birlikte geliyor. Bu arayüzün nasıl olacağı ise merak edilenler arasında. Merak edilen MIUI arayüzünün özellikleri haberimizde yer alıyor...

Altus AL 445 NIX bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Bulaşık makinesi konusunda oldukça iddialı cihazlar üreten Altus, son olarak son teknolojik özelliklerle donattığı AL 445 NIX bulaşık makinesi piyasaya çıkardı. Bu nedenle, bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı da arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Yeni Nissan X-Trail nisan ayı fiyatı belli oldu! Nissan X-Trail’e ne kadar zam geldi? Özellikleri neler?

Çok uluslu, Japonya merkezli otomotiv devi Nissan X-Trail nisan ayı fiyatı belli oldu. Peki, Nissan X-Trail özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 11 Nisan 2023 fiyat listesi

Tefal RG7447 X-Plorer Serie 60 4 in1 Mop Robot Süpürge ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Tefal 4 in1 Mop Robot Süpürge sahip olduğu teknoloji sayesinde aynı anda hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

Bosch KGN55VWF0N Serie 4 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 70 cm Beyaz ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Bosch Alttan Donduruculu Buzdolabı gelişmiş teknolojisi ve geniş iç hacmiyle dondurma ve soğutma işlemiyle gıdaları muhafaza eder. Peki Alttan Donduruculu Buzdolabı'nın özellikleri neler?

Vivo X Fold 2 özellikleri gizli çekmeceden çıktı!

Vivo, çalışmalarını tamamlayarak yeni katlanabilir telefon modeli Vivo X Fold 2'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Vivo X Fold 2'nin teknik özellikleri ise sızdırıldı.

Yeni Nissan X-Trail mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Nissan X-Trail mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Nissan X-Trail özellikleri neler, fiyatı kaç TL? 23 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens GS36NVIF0N iQ300 Solo Derin Dondurucu 186 x 60 cm 18 bin 530 TL! Özellikleri neler? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens GS36NVIF0N iQ300 Solo Derin Dondurucu 186 x 60 cm,  gelişmiş teknolojisi sayesinde içerisinde yer alan tüm ürünleri üzerinde buzlanma yapmadan kısa sürede dondurur. 

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 9.764 TL! Özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Daha çok ev hanımlarının en çok ihtiyaç hissettiği ürünler arasında ilk sıralarda yer alan bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri ve detayları sürekli merak konusu oluyor. Biz de sizin için Vestel bulaşık makinesine ilişkin ayrıntıları araştırdık.

Kamerasıyla merak uyandıran Vivo X Flip özellikleri ortaya çıktı!

Katlanabilir akıllı telefon pazarının en önemli isimlerinden biri olan Vivo, Model X Flip'i geliştirmeye devam ediyor.

Vestel AF-107892 X WIFI Ankastre Fırın kaç TL, özellikleri neler? İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi..

Vestel AF-107892 X WIFI Ankastre Fırın, şef gibi pişir teknolojisiyle Türk ve Dünya mutfağına ait 150'den fazla tarife ulaşmanızı ve yeni deneyimler yaşamanızı sağlar. 

Xıaomı Poco C40 cep telefonu uygun fiyatıyla A101'de! 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Xıaomı Poco C40 cep telefonu 9 Mart'ta A101'de! Xıaomı Poco C40 cep telefonu 9 Mart'ta A101'de kaç TL? Xıaomı Poco C40 cep telefonu özellikleri neler?

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi, parmak izi bırakmayan inox teknolojisi, 6 farklı yıkama programı ve 13 kişilik kapasitesi ile geniş ailelerin tercihi oluyor. 

Vestel BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi 8300 TL! Özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Her evin en çok ihtiyaç duyduğu beyaz eşyaları arasında yer alan ve özellikle ev hanımlarının en çok ihtiyaç duyduğu ürünler arasında ilk sıralarda yer alan bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri sıkça merak konusu oluyor. Biz de sizin Vestel BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi ile ilgili

Xıaomı MIUI özellikleri Haberi

Xıaomı MIUI özellikleri

Dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi Xiaomi, telefonlarına getirdiği yeni arayüz sürümü ile dikkatleri üzerine topluyor. Xiaomi, Android işletim sistemi üzerinde geliştirdiği MIUI arayüzünü tanıttı.
MIUI arayüz, kullanıcılarına bir çok özellik sağlamakla beraber daha hızlı bir yazılım da sunuyor.

İşte merak edilen tüm detaylar...

 

İşte merak edilen MIUI arayüzünün özellikleri...

Ekran göstergesini gizleme özelliği
Ekran gösterge şeridinin birçok işlevi olabilir ama bazı kullanıcılar bu göstergeyi sevmeyebilir.Ekran gösterge şeridini gizleyebilmek için Xiaomi, kullanıcılarına özel bi ayar sunuyor. Ayarlar sekmesinden Sistem Navigasyonuna gidin ve Ekran Göstergesi seçeneğine tıklayın. Böylelikle Ekran Göstergesini gizlemiş oluyorsunuz.

Sanal Kimlik özelliği
Web sitesi ya da bazı uygulamaların sizden aldığı kişisel veriler olabilir. Bunu engellemek adına MIUI 12 özelliğinde kullanıma sunulmuş sanal kimlik özelliği, Kendi kimliğinizi...