18 / 05 / 2024

Xiaomi Scooter modelleri

Xiaomi Scooter modelleri

Trafikten, akaryakıt zamlarından ve uzun yürüme mesafelerinden kurtulmak için en mantıklı çözüm scooter… Günümüzde birçok kişinin tercihi Xiaomi Scooter modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri! Güncel Liste!

Xiaomi, MIUI 14 güncellemesini hangi modellere göndereceğini açıkladı. Buna göre, Android 12 işletim sistemini çalıştıran tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri, MIUI 14 güncellemesini alacak.

MIUI 15 alacak Xiaomi telefonlar!

Yakın gelecekte tanıtılması planlanan MIUI 15 güncellemesi, Android 14 tabanlı olacak. Peki Android 14 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri hangileri? İşte ayrıntılar..

Android 14 / MIUI 15 güncellemesiyle şanslı Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri belli oldu! Güncelleme yolda, geliyor!

Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri için beklenen Android 14 güncellemesi yakında çıkıyor. MIUI 15'in Aralık 2023'te kullanıcılarla buluşması planlanıyor. Xiaomi, şu anda beta testlerini sürdürerek yeni sürümü uyumlu modellere sunmaya hazırlanıyor.

Güncelleme desteği biten Xiaomi modelleri – Haziran 2023 Günlenlenmiş liste!

Haziran 2023 itibariyle güncelleme desteği sona eren Xiaomi modelleri hangileridir? İşte detaylı telefon listesi!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'dan sonra Migros'ta asıl fırtına başladı! Note 10 Pro,  Note 11 ve 11S toz bile bırakmadı!

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden Migros, Xiaomi'nin en son akıllı telefon modelleri Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Redmi Note 11 ve 11S'yi satışa sundu. Bu cihazlar, Migros web sitesi ve mağazaları aracılığıyla müşterilere sunuluyor.

Xiaomi'den Android 13 güncellemesi bir cihaza daha geliyor!

Xiaomi, yakın zamanda Avrupa'da bulunan Xiaomi 13 Lite modelleri için Android 13 güncellemesini yayınlayacak. Bu güncelleme ile birlikte, kullanıcılar Android 13'ün sunduğu yeni özelliklerden faydalanabilecekler.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Note 11 uygun fiyata BİM'de! Telefonunu yenilemek isteyenler müjdeyi kaçırmasın!

BİM, Türkiye'nin en popüler market zincirleri arasında yer alıyor ve yeni bir telefon arayışında olanlara güzel bir haber verdi. Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Note 11 modelleri, BİM tarafından indirimli fiyatlarla satışa sunulduğu duyuruldu. İşte 17 Nisan 2023 fiyatları...

Xiaomi’den üç yeni modele MIUI 14 güncellemesi!

Xiaomi, Redmi Note 9S, Note 9 Pro ve POCO X3 NFC modelleri için MIUI 14 tabanlı Android 12 güncellemesinin yayınlanacağını duyurdu.

Güncelleme desteği biten Xiaomi modelleri – Nisan 2023 Günlenlenmiş liste!

Xiaomi, son güncellemesiyle EOS listesine eklenen telefonların artık güncelleme desteği almayacağını açıkladı.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Redmi Note 11 ve 11S Migros'ta! 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros, Xiaomi'nin yeni akıllı telefon modelleri Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Redmi Note 11 ve 11S'yi satışa çıkardı. Peki, Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Redmi Note 11 ve 11S fiyatları ne kadar? 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Xiaomi'den iki model için daha MIUI 14 güncellemesi!

Xiaomi, geçtiğimiz aylarda sunduğu MIUI 14 sürümünü Xiaomi 10 ve 10 Pro modelleri için kullanıma sunacak. Detaylar için buraya tıklayın!..İşte ayrıntılar...

Xiaomi Redmi Note 8 2021 MIUI 14 güncellemesiyle daha güvenli hale geldi!

Xiaomi, Redmi Note 8 2021 modelleri için Android 13 tabanlı MIUI 14 güncellemesini yayınladı. Güncelleme, büyük ölçüde güvenlik yaması getiriyor ve 3.1 GB boyutunda. Mi Pilot kullanıcıları için yayınlanacak olan güncellemenin genel kullanıma açılması yakında olacak.

MIUI 14 listesi her geçen gün büyüyor! Liste güncellendi! Bu sefer o telefon için geldi!

Xiaomi, Xiaomi 14X modelleri için yakın zamanda duyurulan MIUI 12 Global sürümünü yayınladı. Detaylar için buraya tıklayın!

Xiaomi Scooter modelleri Haberi

Xiaomi Scooter modelleri

Trafikten sıkılanlar, benzin, mazot zamlarından bıkanlar ve uzun yürüyüş mesafelerini kolayca kat etmek isteyenler için son dönemlerin en moda icadı elektrikli scooterlar kurtarıcı oluyor. Kalabalık trafik çilesi ve park yeri bulma eziyetine karşı oldukça kullanışlı çözüm olan scooterların, şehrin her yerinde kullanımı yaygınlaşmaya başladı.

Yeni nesil teknolojik ürünleri ve hayatı kolaylaştıran pratik ürünleri ile pazarda büyük pay sahibi olan Xiaomi markası da elektrikli scooter modelleri ile dikkat çekiyor.

Uzun pil ömrüne sahip, şehir içi kullanımına uygun Xiaomi Scooter modelleri, fiyat ve performansları ile ilk tercihlerden olmaya devam ediyor. Ayrıca Xiaomi markası, scooter almadan önce en dikkat edilen özellikler, hız ve yokuş çıkma performansı açısından da oldukça iddialı.

Scooter kullanırken trafik kurallarına ve düzenlemelerde yer alan maddelere uyulması gerektiğini...