03 / 05 / 2024

XPS Derneği ürünleri

XPS Derneği ürünleri

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, 6 – 10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 37. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'da Türkiye’ nin yalıtım kalınlık haritasını açıklayacak.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

bp Türkiye istasyonları kadınların el emeği ürünleriyle renkleniyor!

bp Türkiye ile Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde kadınların el emeği ürünleri bp istasyonlarında satılmaya başlandı.

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

Bilgisayar korsanları halkın yardımlarını hedef aldı! Ahbap Derneği’ne rekor saldırı!

Bilgisayar korsanlarının hedefi Ahbap derneği oldu. Büyük siber saldırıda toplamda 400 bini aşkın saldırı yapıldığı öğrenildi. İşte detaylar…

Koçtaş priz ürünleri ne kadar? En uygun priz nerede satılır? İşte 23 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta priz ürünleri ne kadar… En kaliteli ve uygun priz nerede alınır? Koçtaş’ta satılan bazı priz ürünlerini sizler için derledik.  

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Çeyiz ürünleri BİM’de! 2 Eylül Cuma BİM kataloğu yayınlandı mı? İşte 2 Eylül BİM kataloğu!

BİM çeyiz ürünlerini raflara koydu. Evlenme hazırlığı içinde olanlar 2 Eylül Cuma günü BİM marketlerine gelecek ürünleri kaçırmasın! İşte 2 Eylül Cuma BİM kataloğu!

BİM’den en ucuz temizlik ürünleri! İşte BİM Temizlik ürünleri fiyat listesi…

BİM Market 31 Mayıs aktüel ürünlerini yayınladı. Bim’in yayınladığı katalogda özellikle temizlik ve gıda ürünleri göze çarpıyor. Sizler için hazırladığımız bu yazıda öne çıkan temizlik ürünlerini paylaşacağız. Kataloğa göz attığımızda deterjandan temizlik bezine kadar temizliğe dair birçok ürünün sa

Tarım Kredi Kooperatifi'nden dev indirim! Ayçiçek yağı, et ürünleri, meyve ve sebze... 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif market, haftanın fırsat ürünlerinin kataloğunu yayımladı! Ayçiçek yağı, et ürünleri, meyve, sebze ve daha pek çok üründe indirim yaptı! Peki, bu hafta hangi ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

BİM’e hangi temizlik ürünleri geliyor? İşte BİM 10 Mayıs fiyat listesi!

Her hafta getirdiği uygun fiyatlı ürünlerler vatandaşın en çok tercih ettiği marketler arasında yer alan BİM’in yeni hafta getireceği ürünler de belli oldu. BİM’in 10 Mayıs 2022 kataloğunda hangi temizlik ürünleri öne çıkıyor? Bu hafta BİM’de hangi ürünlerde indirim var?

A101 aktüel kataloğu yayımlandı! İşte 16, 17, 18, 19, 20, 21 ve 22 Nisan A101 aktüel ürünleri ve fiyat listesi

A101 marketlerinin klasikleşen aktüel ürünler kataloğundaki indirim fırsatları belli oldu. A101, her hafta getirdiği birbirinden uygun fiyatlı ürünler ile, müşterilerinin ilk adresi olmaya devam ediyor. A101 Marketlerinin 16, 17, 18, 19, 20, 21 ve 22 Nisan tarihlerine ait aktüel ürünleri ve fiyat li

Saçları koruyan teknoloji! İşte Dyson saç bakım ürünleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Dyson, ürettiği inovatif ve teknoloji harikası ürünleri ile beklentileri en üst seviyeye çıkarmaya devam ediyor. Saç kurutma, düzleştirici ve şekillendirici ürünleri ile kullanıcıların favorisi olan Dyson’ın modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

XPS Derneği ürünleri Haberi

XPS Derneği ürünleri

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda tüketiciler, bölgelere göre yalıtım kalınlıkları, hangi ısı yalıtımı malzemesinin seçilmesi gerektiği, doğru uygulamanın püf noktaları ve ısı yalıtımıyla ilgili merak ettikleri tüm soruların yanıtlarını XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği’nin 3 numaralı salonda yer alan standına uğrayarak alabilecekler.


XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, yüzde elli enerji tasarrufu sağlayan çevre dostu ürünlerini fuarda sergileyecek


Fuar süresince sergilenecek AB standartlarındaki XPS Isı Yalıtım Levhaları, dış hava koşullarına dayanıklılığı sayesinde yalıtım performansını bina ömrü boyunca koruyor.  Yalıtımdan yüzde yüz verim almak için kullanılan renkli, sert köpük XPS Isı Yalıtım Levhaları, kışın ısıtılan iç ortam sıcaklığının korunmasını,  yazın da sıcak havanın içeriye geçişini engelleyerek, iç ortam sıcaklığının korunmasını, dolayısı ile yazın soğutma cihazlarının harcadığı enerjiden yarı yarıya tasarruf sağlıyor. 


Enerjisinin...