14 / 05 / 2024

Y Omair Yousef Ahmed Almheiri

Y Omair Yousef Ahmed Almheiri

Baynouneh Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Y Omair Yousef Ahmed Almheiri tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ekim'de Beşiktaş, Barbaros Bulvarı'nda kuruldu.

Aiche Yousef Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aiche Yousef Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Aıcha Bechır ve Danıa El Bakrı ortaklığında kuruldu.

Altın Yıldız Endüstri İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Yıldız Endüstri İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz     Yıldırım, Ibrahım Fauzı  Alı Bader, Loway Fawzı Alı Bader ve Yousef Fauzı Alı Bader ortaklığında kuruldu. 

Erm Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Erm Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi Maad Ehsan F Abduljamad ve Zohaır Yousef I Alharırır ortaklığından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rm Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Rm Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zohaır Yousef I Alharrı imzasıyla kuruldu.

Yousef Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yousef Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haşim süngü tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Baynouneh Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baynouneh Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Y Omair Yousef Ahmed Almheiri tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ekim'de Beşiktaş, Barbaros Bulvarı'nda kuruldu.

Büyükdere'nin yeni rakibi Merter-Ataköy hattı

İstanbul'un gözde alışveriş caddesi Büyükdere'nin tahtı, Merter'den Ataköy'e uzanan hatta sıralanacak 5 yeni proje ile sallanacak. Toplam yatırım bedeli 1.2 milyar dolar civarındaki 5'li sırada bekliyor.

KİPTAŞ Karanfilköy'ün kentsel dönüşümüne el attı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konut şirketi KİPTAŞ'ın Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Karanfilköy'de kentsel dönüşüm uygulaması için görüşmeleri başlattıklarını söyledi.

Ulaşıma büyüt yatırım yapılacak

Türkiye'de gelecek yıldan itibaren 5 yıl boyunca, yılda ortalama 500 kilometre bölünmüş yol inşa edilecek.

Banuevleri'nde yüzde 15 peşinat , 48 ay vade sıfır faiz

Hasanoğlu İnşaat'ın, Bahçeşehir'de Katlı Ev ve Villalardan oluşan 103.000 m2 üzerinde inşa ettiği Banu Evleri'nin son etabı olan Lal Katlı Evler ' de yıl sonuna kadar sürecek olan kampanya da teslim sürecine göre %15 peşinat ve 48 ay vade sıfır faiz imkan

Emlakta İspanya olmak için daha profesyonel ve doğru işler yapmalıyız

Türkiye'nin, yabancıların gayrimenkul edinmesinde dünyanın en iyi modeli olarak gösterilen İspanya gibi büyük potansiyele sahip olduğu belirtiliyor.

Konut kredisine talep yükseliyor

Tüketicilerin bankalar, katılım bankaları ve finansman şirketlerinden kullandıkları tüketici kredileri ile kredi kartı harcamalarından oluşan toplam hane halkı borç yükü 16 Kasım itibariyle 91 milyar 670 milyon YTL'ye ulaştı.

Emlakta prime yüksek vergi

Gayrimenkulün edinme tarihinden itibaren 5 yıl içinde satılması durumunda ödenen gelir vergisinin kapsamı genişliyor. 5 yıl sınırının kaldırılması planlanıyor.

Y Omair Yousef Ahmed Almheiri Haberi

Y Omair Yousef Ahmed Almheiri

Baynouneh Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Y Omair Yousef Ahmed Almheiri tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de kuruldu. 


Baynouneh Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin maksadı ve faaliyet konuları aşağıda belirtilmiştir: Şirket, Her türlü emlak, özellikle siteler, plazalar, villalar, evler, apartmanlar, işyerleri, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,arsa, tarla gibi gayrimenkullere, tesislere yatırım yapmak ve danışmanlık hizmetlerinde bulunmak genel olarak bu alanda ana firma, acente, mümessil olarak sınai, ticari, mali ve idari tasarruflarda ve faaliyetlerde bulunmak amacıyla kurulmuştur. Şirket bu amaç ve faaliyet konularını gerçekleştirebilmek için aşağıda örneklenen faaliyetlerde bulunur : a) Şirketin amaç ve konusunu gerçekleştirmek için ihtiyacı olan her tür menkul ve gayrimenkul malları satın almak veya sair yollarla edinmek (iktisap...