02 / 05 / 2024

yabancılar erken rezervasyon yaptırması

yabancılar erken rezervasyon yaptırması

Tur operatörü Jollytour'un Onursal Başkanı Sinan Vardar, kurdaki artışın yabancı turistin Türkiye'ye olan ilgisini artıracağını belirterek, "Döviz kurlarındaki anormal yükseliş, Türk Lirası'nın değer kaybetmesi yabancı turist için çok büyük bir avantaj."

İslami otel ve villalarda erken rezervasyon fırsatı!

Yerli ve yabancı tatilciler erken rezervasyonlar başlar başlamaz tatil planlarını yapmaya başladı. Özellikle muhafazakar aileler için tatil yapmak için İslami kurallara uygun bir konsept otel bulmak artık www.islamiotel.com ile çok kolay...

Yabancıların Türkiye'deki emlak yatırımı azaldı mı?

Yabancıların Türkiye’ye yaptığı gayrimenkul yatırımları ilk iki ayda yüzde 7,52 azaldı. Tüm yatırımlar içinde gayrimenkul yatırımı her 100 dolarda 22,96’dan 21,76’ya düştü. İşyeri sayısı da geriledi

Türkiye'de konut yatırımı yapan yabancılar zarar edebilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik, Türkiye'de konut satın alan yabancıların, liradaki büyük kayıplar nedeniyle zarar edebilecekleri, bunun da yeni krizi tetikleyebileceği uyarısında bulundu.

Bursa Modern'de erken rezervasyon fırsatı! 1.620 TL taksitle!

3 oda 1 salon daire fiyatlarının 324 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bursa Modern projesinde erken rezervasyon fırsatı devam ediyor. Projede taksitler 1.620 TL'den başlıyor.

Sinpaş Bursa Modern'de 324 bin TL'ye 3+1! Erken rezervasyon fırsatıyla!

Erken rezervasyon fırsatının devam ettiği Sinpaş GYO projesi Bursa Modern projesinde yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 324 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yabancıların tapu masrafları 2015!

Türkiye’de yürürlükteki mevzuata göre yabancı uyruklu gerçek kişilerin ülkemizde taşınmaz edinmesinde karşılıklılık şartı uygulanmıyor. Peki, tapu işlemleri için gerekli belgeler nelerdir? Yabancıların tapu masrafları 2015 ne kadar?

Yabancılar nasıl ev alır?

Yabancı uyruklu gerçek kişilerin ülkemizde taşınmaz edinmesinde karşılıklılık şartı aranması uygulaması Mayıs 2012 tarihinde terkedilmişti. Peki, Türkiye'den yabancılar nasıl ev alır? İşte yabancıların ev alma hakkı..

Yabancıların mülk edinme şartları 2015!

8 Mayıs 2012 tarihinde yürürlüğe giren uygulama ile yabancılar, Türkiye'de kanuni sınırlamalara uymak şartı ile gayrimenkul sahibi olabiliyor. Peki, yabancıların mülk edinme şartları 2015 nelerdir?

Yabancılar gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli?

Tapu mevzuatı gereğince, yabancılar kanuni sınırlamalara uymak kaydıyla, Türkiye’de işyeri veya mesken olarak kullanmak üzere, taşınmaz satın alabiliyor. Peki, yabancılar gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli?

Sinpaş Bursa Modern'de erken rezervasyon fırsatı!

Bursa'nın en büyük konut projesi Bursa Modern, 'Her şey dahil 365 gün tatil' sloganıyla erken rezervasyon kampanyası başlattı. Kampanyada 1.620 TL'den başlayan taksitlerle 3+1 evler 324.000 TL'den, 4+1 evler 506.920 TL'den satışa sunuluyor.

Bursa Modern’de erken rezervasyon fırsatı!

Bursa’nın en büyük konut projesi Bursa Modern’de, çok avantajlı erken rezervasyon kampanyası başladı. 30 Nisan’da sona erecek kampanya ile 3+1 ve 4+1 evler 1.620 TL’den başlayan taksitler ve uygun vade seçenekleriyle, üstelik hemen teslim…

Yabancıların satın aldığı konutların 3'te 1'i İstanbul'da!

Yabancıların Türkiye'de şubat ayında satın aldığı toplam bin 369 konutun 3'te 1'i İstanbul'da bulunuyor. Bu yılın ocak-şubat döneminde ise yabancılara konut satışı geçen yılın ilk iki ayına göre yüzde 16,7'lik artışla 2 bin 278'den 2 bin 658'e yükseldi.

Yabancıların konut alımı yüzde 27,8 yükseldi!

Yabancıların Türkiyede Şubat ayında satın aldığı toplam 1369 konutun 3'te 1'i İstanbul'da bulunuyor. TÜİK verilerine göre, yabancılara konut satışı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 27,8 yükseldi.

yabancılar erken rezervasyon yaptırması Haberi

yabancılar erken rezervasyon yaptırması


Tur operatörü Jollytour'un Onursal Başkanı Sinan Vardar, kurdaki artışın yabancı turistin Türkiye'ye olan ilgisini artıracağını belirterek, "Döviz kurlarındaki anormal yükseliş, Türk Lirası'nın değer kaybetmesi yabancı turist için çok büyük bir avantaj. Onun için bu sene otellerde doluluk oranları tavana vuracaktır" dedi.


Vardar, hizmet sektörünün gelişimini sürdürdüğünü belirterek, "Turizm büyük bir sektör, yeni destinasyonlar ortaya çıkıyor. Rekabet de çok fazla tabii. Bir de Türkiye'nin nüfusu 74 milyon, bunun yanında iç turizm hareketinde büyük bir hamle var. Aynı zamanda kültür turları ve yeni destinasyonlar da; onun için turizm sektörü iyi gidiyor diyebiliriz" değerlendirmesini yaptı.


Kurdaki artışın Türkiye'nin turizm gelirlerini artıracağını belirten Vardar, Türk Lirası'nda yaşanan değer kaybının turist için ideal bir ortam oluşturduğunu kaydetti.


Türkiye'nin turizm yatırımlarıyla bu fırsatı kazanca dönüştürmesi gerektiğine işaret eden...