03 / 07 / 2024

yağmur gençlik merkezi nerede

yağmur gençlik merkezi nerede

Balıkesir Yağmur Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Derneği'nin girişimiyle yaptırılan, lise öğrencilerinin ücretsiz faydalanacağı Yağmur Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Merkezde 300 öğrenci takviye dersten yararlanacak...

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Mustafakemalpaşa'da inşa edilen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisi inşaatı için yüklenici firmaya teslim yapıldı.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kültür sanata önem veren politikalarına ve ilçe tarihini yaşatan ve koruyan çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Altınok Öz’ün liderliğindeki Kartal Belediyesi, Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin temelini attı.

İzmir Buca'ya gençlik merkezi müjdesi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Buca Belediyesi Bucalı üniversite gençliğinin içinden çıkmak istemeyeceği muhteşem bir Gençlik Merkezi daha hayata geçiriyor.

Ardahan ‘Mobil Gençlik Merkezi' projesi başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, köylerde yaşayan gençleri ve çocukları, spor faaliyetlerine katılmaları için teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen ‘mobil gençlik merkezi’ projesi Ardahan’da start aldı.

Beykoz Soğuksu'ya gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi Soğuksu Gençlik Merkezi'nin inşaatını sürdürüyor

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşaatı tam gaz!

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde yapılıyor.

Bursa'da Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spot Bakanlığı tarafından Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri inşa ediliyor.

Kayseri Pınarbaşı ve İncesu'ya gençlik merkezi inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik İncesu ve Pınarbaşı ilçelerine de Kadın ve Gençlik Merkezi yapılacağını açıkladı.

Yenimahalle Demetevler'e gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yenimahalleli gençlerin daha iyi şartlarda hayata hazırlanmaları için gençlik merkezi projelerine start veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Demetevler’de yapımına başlanılan gençlik merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

yağmur gençlik merkezi nerede Haberi

yağmur gençlik merkezi nerede


Balıkesir Yağmur Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Derneği'nin girişimiyle yaptırılan, lise öğrencilerinin ücretsiz faydalanacağı Yağmur Gençlik Merkezi hizmete açıldı. 300 öğrencinin takviye ders ve çeşitli faaliyetlerden faydalanacağı merkezin açılış töreninde konuşan Vali Ahmet Turhan, çocukların sokakta kötü alışkanlıklara maruz kalabileceğini belirterek, "Çocuklarımızın boş zamanlarını güvenilir ve sağlıklı ortamlarda geçirmesi açısından örnek bir müessese. Balıkesir'de bu tür kurumları arttırmamız lazım." dedi. Törene Belediye Başkanı İsmail Ok, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, İl Müftüsü Turgut Açari, Bakkallar Odası Başkanı Hasan Yançıl, Şelale Eğitim Kurumları Genel Müdürü İzzet Bilir, Yağmur Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Gürkan Zeybek ve diğer vatandaşlar katıldı.


Hisariçi Mahallesi, Yaymacılar Caddesi'nde bulunan altı katlı merkezde, altı öğretmen tarafından 300 lise öğrencisine hafta içi okul...