26 / 07 / 2024

Yağmur Mobilya yeni mağazalar

Yağmur Mobilya yeni mağazalar

Türkiye'de faaliyette olduğu 40 yıla yakın sürede sektörün takip edilen markası olan Yağmur Mobilya, yurt geneline yaydığı konsept mağazalar atağını Şanlıurfa'nın alışveriş merkezi konumundaki Karabağlar'da açtığı yeni mağaza ile sürdürdü.

Aderan Global'den Antalya'ya 26 konutluk yeni proje! Palma Residence için start verildi! 

Antalya’nın yeni rezidans yaşamı Palma Residence projesi için start verildi. 26 konuttan oluşan proje Aderan Global tarafından hayata geçiriliyor.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Renault Clio'ya Haziran zammı! Yeni fiyatını duyan inanamadı, eskiden bütçe dostuydu!

Renault, popüler modeli Clio'nun fiyatlarına yüzde 10 oranında zam yapma kararı aldı. Bu zam kararıyla birlikte Clio'nun fiyatlarında bir artış yaşandı. İşte yeni Renault Clio fiyatları...

Aman dikkat! Beyaz eşya ürünlerine yeni zam geliyor!

TÜRKBESD Başkanı Gökhan Sığın, beyaz eşya sektöründe yeni zammın gündemde olduğunu söyledi. Sığın, enflasyonun devam ettiğini, asgari ücret zammının da fiyatlara bir ayarlama getirdiğini belirterek, “Fiyatlar biraz daha ileri gidebilir” dedi.

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Destekler yağmur gibi yağıyor! Aylığınıza yüzde 20 artış olabilir

Bu aralar emekli, işsiz, anne ve öğrenci her kesime destekler yağmur gibi yağarken, bir müjde de 2000 öncesi Bağ-Kur'lu vatandaşlara geldi. SGK'ya geçmesi durumunda emekli aylıklarına yüzde 15 ile yüzde 20 arasında bir artış meydana gelecek.

Beyaz eşya pazarına yeni marka!

Beyaz eşya sektörüne yeni bir marka daha giriyor. Türkiye pazarında mobilya ve nalburiye çözümleriyle tanınan Alman markası Nisan ayında beyaz eşya ve ankastre ürünlerin lansmanını yapacak

Bakanlığın o kararından sonra şikayetler yağmur gibi yağdı! Sonunda çok konuşulacak o haber geldi!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Bazı bankaların kredi için büyük projeleri adres olarak göstermesi sonrası bakanlık yeni bir adım attı. İşte detaylar...

Dolar 25 gün sonra resmen yağmur gibi yağacak! Ekonomist Necmettin Batırel açıkladı! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Necmettin Batırel'den dolar ile ilgili farklı bir yorum geldi. 25 gün sonra piyasalara yağmur gibi dolar yağacağını söyleyen Batırel dikkatleri üzerine çekti. Doları olanlar koşun bakın!

TOKİ'den Trakya'ya 1.140 yeni konut geliyor! 2 şehirde ucuz konut için düğmeye basıldı! 

TOKİ'den Trakya'ya 1.140 yeni konut müjdesi geldi. TOKİ, Kırklareli'de 380, Tekirdağ'da 760 yeni konut inşa edecek...

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Türkeri ve Sıddık Bağatur ortaklığında kuruldu.

Yağmur Mobilya yeni mağazalar Haberi

Yağmur Mobilya yeni mağazalar


Türkiye'de faaliyette olduğu 40 yıla yakın sürede sektörün takip edilen markası olan Yağmur Mobilya, yurt geneline yaydığı konsept mağazalar atağını Şanlıurfa'nın alışveriş merkezi konumundaki Karabağlar'da açtığı yeni mağaza ile sürdürdü.


Açılışına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ali Eşref Fakıbaba, merkez Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve geniş bir davetli grubunun katıldığı mağaza ile birlikte Yağmur Mobilya'nın konsept mağaza sayısı 21'e çıktı.


Adana ile Düzce'de bulunan üç ayrı tesisinde dünya standartlarına uygun üretim yapan Yağmur Mobilya'nın Türkiye Pazarlama Müdürü Umut Yüksel Demirci, "İş ortağımız Remzi Özdede ile yaptığımız bu mağazamız, markamızın kaliteli hizmetinin bölge halkına ulaştırılması için çok önemli bir misyon üstlenecektir." dedi. Demirci, aynı zamanda gelecek ay içinde Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde de yeni bir konsept mağaza açılışı gerçekleştireceklerinin müjdesini verdi.


Milletvekili Ahmet Eşref...