05 / 07 / 2024

Yağmurluoğulları Gayrimenkul adres 

Yağmurluoğulları Gayrimenkul adres 

Yağmurluoğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Coşkuner tarafından kuruldu.

Arazi yatırımında popüler iller ve bölgeleri hangileri? Alırken ve beklerken nelere dikkat edilmeli?

Toprak yatırımına talep artarken, arsa, arazi, tarla alım satımları rekor sayıya ulaştı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, arazi yatırımında çok kazandıran yerleri ve yatırım yaparken ve yaptıktan sonra nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Yaşaroğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşaroğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Yaşar Irmak tarafından kuruldu.

Saleem Oğulları Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saleem Oğulları Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah S.I.M. ve Gamze Avcu ortaklığında kuruldu.

Royalarıya Internatıonal Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalarıya Internatıonal Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Marzıeh Mohammadı tarafından kuruldu.

Erken emeklilik için kritik tarih! Dilekçe verin, hemen emekli olun!

Emeklilik sistemi, çalışan ve işveren tarafından SGK'ya ödenen primlerin emeklilik döneminde maaş olarak ödenmesi şeklinde işlemektedir. Emeklilikle ilgili her düzenleme ile hizmet süresi, prim günleri ve yaş koşulları değişiyor...

Gayrimenkul sektöründeki belirsizlik devam edecek mi?

Döviz kurlarında yaşanan hareketlilik gayrimenkul piyasasını nasıl etkileyecek? Karanbey İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Özgenal konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı...

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim şirketi kuruldu!

Yaşar Investment Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi  Çekmeköy’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Kerim Yaşar tarafından kuruldu.

Yabancıya gayrimenkul satışında yeni hedef 20 milyar dolar!

GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, 2025'te yabancıya yapılacak gayrimenkul satışında 20 milyar dolarlık hedef koyduklarını dile getirdi. 

Sofıya Group Turizm Gayrimenkul Ve Emlak Alım Satım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofıya Group Turizm Gayrimenkul Ve Emlak Alım Satım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Ibrahım tarafından kuruldu.

Durmuşoğulları Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmuşoğulları Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Durmuş ve Aykut Durmuş ortaklığında kuruldu.

Yağmurluoğulları Gayrimenkul adres  Haberi

Yağmurluoğulları Gayrimenkul adres 

Yağmurluoğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Coşkuner tarafından kuruldu.

Yağmurluoğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:
a) Gayrimenkul Yatırım ve Emlak Müşavirliği - Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak gerektiğinde projelendirmek. - Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. - Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. - Yabancıların mal...