09 / 05 / 2024

yahudiler için kudüste yerleşim birimi mi yapılıyor

yahudiler için kudüste yerleşim birimi mi yapılıyor

Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Genel Sekreteri Saib Ureykat, İsrail'in, Kudüs'ün kuzeyinde Yahudi yerleşimciler için 82 yeni yerleşim birimi inşasını onaylamasına tepki gösterdi.

Yatırım için son saatler! İslam Memiş yine damga vuracak

Altın fiyatlarında son dakika gelişme. Uzman isimler tarafından üst üste gelen açıklamalara isabetli tahminleriyle tanınan İslam Memiş'ten de flaş bir tahmin geldi. Yatırım için son saatler olduğunu belirterek uyarılarda bulundu. İşte tüm ayrıntılar...

İsrail, Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için 730 yeni konut inşa edecek!

İsrail makamlarının işgal altında olan Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için yükselecek olan 12 katlı 14 bina kapsamında toplamda 730 yeni konutun inşasını onayladığı belirtildi.

Türk müteahhitler için Avusturya fırsatı!

Avusturya Ticaret Müsteşarı Georg Karabaczek Avusturyalı şirketlerin üçüncü ülkelerdeki potansiyel projeler için Türk şirketleriyle çalışma yürütmekte istekli olduğuna dikkat çekti. Avusturyalı şirketler Türkiye Müteahhitler Birliği üyesi inşaatçılarla buluştu ve projeleri görüştü...

Bankalar emekliler için yarışta! 2 bin 100 liraya kadar çıkıyor!

Bankalar emeklileri kendi bankalarına kazandırmak için yarışa girdi. Promosyon ödemeleri ile emekli vatandaşların maaşlarını kendi bankasından almasını isteyen bankalar, üst üste kampanyalar düzenliyor.

Filistinliler'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkım planı için protesto gösterisi!

Filistinliler İsrail'in Doğu Kudüs'ün Silvan Mahallesi'ndeki yıkım planı için protesto gösterisi gerçekleştirdi.

İsrail Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için 540 yeni konut inşa edecek! 

İsrail Hükümeti, işgal altında olan Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için 540 yeni konut inşa edecek.

ABD Sağlık Bakanlığı, göçmen çocuklar için Pentagon'dan arazi talep etti! 

ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı, ülkeye Meksika sınırından kaçak olarak gelen göçmen çocukları yerleştirmek için, Savunma Bakanlığından (Pentagon), Teksas'ta iki askeri üste yer tahsis talebinde bulundu. 

İsrail’den Doğu Kudüs’e Yahudiler için 900 yeni konut planı!

İsrail’e bağlı Kudüs Belediyesi, işgal altında olan Doğu Kudüs’te yer alan Pisgat Zeev Yahudi yerleşim birimine 900 yeni konut inşa etmeyi planlıyor.

Avrupa ülkeleri İsrail'e ek konut inşaatından vazgeçmesi için çağrıda bulundu!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) üyeleri Almanya, Fransa, Belçika ve Estonya ile konseye gelecek sene katılacak Norveç ve İrlanda, İsrail'e Doğu Kudüs’teki ek  konut inşası planından vazgeçmesi için çağrıda bulundu.

Hamas'tan Doğu Kudüs'te Yahudiler için yeni konut inşasına tepki!

Hamas Hareketi, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Ramat Shlomo Yahudi yerleşim biriminde 108 yeni konut yapılması planının onaylanmasını, "kolonyal genişleme planlarının uygulanması" şeklinde nitelendirdi.

Filistin'den İsrail'in Batı Şeria'da Yahudiler için konut inşa etme planına tepki!

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun işgal altındaki Batı Şeria’da Yahudi yerleşimciler için 5 binden fazla yeni konut inşa edilmesini onaylamasına tepki gösterdi.

Filistin İsrail'in Batı Şeria'da Yahudiler için binlerce yeni konut inşa etme planını kınadı!

Filistin Dışişleri Bakanlığı, işgal altındaki Batı Şeria’da Yahudi yerleşimciler için 5 binden fazla yeni konut inşa edilmesini onaylamasını kınadığını duyurdu.

İsrail 805 yeni konut inşası için ihale açtı!

İsrail, Doğu Kudüs'te 805 yeni konut inşası için ihale açtığını duyurdu. 

yahudiler için kudüste yerleşim birimi mi yapılıyor Haberi

yahudiler için kudüste yerleşim birimi mi yapılıyor

Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Genel Sekreteri Saib Ureykat, İsrail'in, Kudüs'ün kuzeyinde Yahudi yerleşimciler için 82 yeni yerleşim birimi inşasını onaylamasına tepki gösterdi.


Ureykat, yazılı açıklamasında, Kudüs Belediyesine bağlı İsrail Planlama ve İnşaat Komitesi'nin, Kudüs'ün kuzeyindeki Ramat Shlomo Yahudi yerleşim biriminde inşa edilmesi planlanan 82 konut için dün onay verdiğini hatırlattı.


Açıklamasında, cuma günü Fransa'da düzenlenen Ortadoğu Barış Süreci Bakanlar Toplantısı'na işaret eden Ureykat, "Bu, İsrail'in, günler önce Birleşmiş Milletler (BM), Arap Birliği, Avrupa Birliği (AB) ve çok sayıda ülkenin katılımıyla Paris'te düzenlenen Filistin barış konferansına bir yanıtıdır." ifadesine yer verdi.


İsrail'in, işgal altındaki Filistin'de yasa dışı Yahudi yerleşim birimleri inşasını genişletmekte ısrar ederek uluslararası toplumun iradesini boykot ettiğini ifade eden Ureykat, "Bu eylem, Ortadoğu'da barış ve güvenliğin sağlanması için harcanan çabaları ve...