10 / 05 / 2024

Yahya Gayrimenkul adres

Yahya Gayrimenkul adres

Yahya Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Fulashan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Bab Organizasyon Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bab Organizasyon Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yahya Çelik tarafından kuruldu.

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Bayram Şafak ve Yahya Şafak Şafak ortaklığında kuruldu.

Khaled Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khaled Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 550 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Alshahoud ve Mohamed Yahya ortaklığında kuruldu.

Autorium Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Autorium Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Yahya Alemdar tarafından kuruldu.

Dsn Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dsn Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Muhammed Said Düşünüklü ve Yahya Düşünüklü ortaklığında kuruldu.

Almesar İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almesar İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Abdullah Yılmaz, Abdülselam Yılmaz, Ebrahım Ahıaf ve Yahya Alshaebı ortaklığında kuruldu.

Bayraklar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklar Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de Hothaıfa Darwıs Abu-Sukar, Yahya Issa Mahm Wandıl ve Yasir Şekfe ortaklığında kuruldu.

Ak Armağan Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Armağan Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Yahya Armağan tarafından kuruldu.

İzmitli Gayrimenkul Danışmanı Kadir Keskinoğlu vefat etti!

İzmit TURYAP Yahya Kaptan Temsilcisi'nin Gayrimenkul Danışmanı ve Türk Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) üyesi olan 43 yaşındaki Kadir Keskinoğlu geçirdiği beyin kanaması nedeniyle vefat etti.

Anka Plus Gayrimenkul Danışmalık Limited Şirketi kuruldu!

Anka Plus Gayrimenkul Danışmalık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Karger, Ghulam Yahya Rahmani ve Ruhulamın Amini ortaklığıyla kuruldu...

United Turk For Trade Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

United Turk For Trade Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Korkut, Maged Saad Abdullah Al Raimi, Nabil Yahya Ali Al Samhi ve Firas Abdullak İsmail Shubbak ortaklığında kuruldu.

Top Creatıve Trade Gayrimenkul Yatırım İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top Creatıve Trade Gayrimenkul Yatırım İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Yahya    Al Ghafır tarafından kuruldu.

Yahya Gayrimenkul adres Haberi

Yahya Gayrimenkul adres

Yahya Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Fulashan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Yahya Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışında her türlü gayrimenkul yatırım faaliyetlerinde bulunmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yahya Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi, Mehmet Çıbıkçı İşhanı No:2 Kat:2...