19 / 07 / 2024

Yahya Vecdi Güveli

Yahya Vecdi Güveli

Savi İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Ali İhsan Güveli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Musa Sinan Güveli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmeli!

TMMOB Eskişehir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yahya Kaya, Türkiye’de yaşanan barınma ve konut sahibi olma sorununa ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Kaya paylaşımında konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Ağır hasarlı bina tedirginliği eğitime engel oldu: Çocuklarımı okula göndermeyeceğim!

Adana’da bazı okul çevrelerinde hala yıkılmayan ağır hasarlı binalar, öğrenciler ve velileri tedirgin ediyor. Veli Barlan, okullar açılana kadar hasarlı binaların yıkılması gerektiğini savunarak çocuklarını yıkım yapılana kadar okula göndermeyeceğini söyledi.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Veo Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Veo Yapı Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Öncü Güvenlik Sistemleri Anonim Şirketi ve Güveli Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi ortaklığında kuruldu. 

Güryaka Turizm Tesis İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güryaka Turizm Tesis İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Yahya Gürtekin tarafından kuruldu.

Yabancıya konut satışında yeni rekor geliyor!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Türkiye’nin güveli liman olduğunu düşünen Rus ve Ukraynalılara yapılan konut satışlarında bu sene rekor kırılacağı öngörülüyor.

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

İnşaat malzemeleri fiyatlarında yaşanan artışlar meclis gündeminde!

İnşaat malzemeleri fiyatlarında yaşanan artışlar meclis gündemine taşındı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Yeşil tarafından kuruldu.

Kaanlar Emlak Yapı Danışmanlık Ve Medikal Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kaanlar Emlak Yapı Danışmanlık Ve Medikal Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Daşgın tarafından kuruldu.

Hisham Younis Yahya Qafisheh kimdir?

Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hisham Younis Yahya Qafisheh kimdir? Hisham Younis Yahya Qafisheh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hisham Younis Yahya Qafisheh'in biyografisi...

Veli Ağbaba: Esnafa kira desteği yetersiz!

CHP Genel Başkanı Veli Ağbaba, 1000 esnafın katılım sağladığı anketin sonuçlarını açıkladı. Ağbaba anket sonuçlarına göre esnafın kira desteğinin yetersiz bulduğunu dile getirdi. 

Veli Ağbaba'dan kira artış oranına tepki!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, yaptığı açıklamada kira ve gıda fiyatlarındaki artışın asgari ücrete yapılan zammı etkisiz bıraktığını dile getirdi.

Yahya Vecdi Güveli Haberi

Yahya Vecdi Güveli

Savi İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Ali İhsan Güveli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Musa Sinan Güveli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, İbrahim Güveli ve Yahya Vecdi Güveli Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.


Savi İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye...