15 / 05 / 2024

Yahyalı TOKİ sorunları

Yahyalı TOKİ sorunları

Yahyalı TOKİ Konutları'nın su ve kanalizasyonu KASKİ tarafından, ulaşım ve yol sıkıntısı ise Yahyalı Belediyesi'nin çalışmaları sonucunda çözülerek, burada oturan sakinlerin rahat bir nefes alması sağlandı.

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

TOKİ Kayseri Yahyalı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Yahyalı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Yahyalı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Yahyalı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Yahyalı sosyal konut projesi

İzmir'de depremzedeler için yapılan TOKİ konutlarındaki sorunlar meclis gündeminde!

İzmir'de TOKİ tarafından depremzedeler için yapılan binalarda ortaya çıkan sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Mersin'de TOKİ satışında yaşanan sorunlar mecliste!

Mersin'de TOKİ tarafından yapılan konutların satışında yaşanan sorunlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sıdalı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivritepe TOKİ Konutları sakinlerinin sorunları TBMM'de!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan Sivritepe TOKİ Konutları sakinlerinin sorunları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Kayseri Yahyalı’ya 186 konut!

TOKİ'nin Kayseri’nin Yahyalı İlçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde hayata geçireceği 186 konutun ihalesi yapıldı.

Kayseri Yahyalı 186 konut ihalesi bugün!

TOKİ tarafından Kayseri İli, Yahyalı İlçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 186 konut için ihale bugün yapılacak.

TOKİ Kayseri Yahyalı 186 konut ihalesi 16 Mayıs'ta!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan Kayseri İli, Yahyalı İlçesi, Fevziçakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için ihale tarihi belirlendi.

TOKİ Kayseri Yahyalı 186 konut ihalesi 10 Mayıs'ta!

TOKİ'nin Kayseri İli, Yahyalı İlçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan 186 konutun ihalesi gerçekleşti.

Kayseri Yahyalı'da sorunlar yerinde tespit ediliyor!

Yahyalı'da yeni bağlanan mahallelerin sorunlarının yerinde tespit etmek için Büyükçakır ve Ulupınar Mahalleleri ziyaret edildi.

TOKİ binalarına ilişkin sorunlar mecliste!

Ayhan Bilgen'in Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun cevaplandırması üzere ilettiği soru önergesinde TOKİ binalarında yaşanan sorunlar ve eleştirileri ele aldı. İşte o sorunlar..

TOKİ konut sektörünün sorunlarını masaya yatırdı!

“Konut Üretiminde Sorunlar ve Çözüm Önerileri”, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Ankara Bilkent’teki merkezinde TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’ın da katıldığı istişare toplantısı ile ele alındı.

TOKİ Bingöl Konutları'ndaki sorunlar giderildi!

Bingöl 1. ve 2. Etap site yönetimi vekaletini alan Sait Bayırkan ve TOKİ tarafından gönderilen hakem heyetine yaşanan sorunlar hakkında açıklama yaptı. Kentsel dönüşümde müteahhit firma 1 yıl boyunca her türlü eksiği yapacak.

Yahyalı TOKİ sorunları Haberi

Yahyalı TOKİ sorunları


 Ulaşım, yol, su ve kanalizasyon konusunda büyük sorun yaşan TOKİ Konutları'nın su ve kanalizasyonu KASKİ tarafından, ulaşım ve yol sıkıntısı ise Yahyalı Belediyesi'nin çalışmaları sonucunda çözülerek, burada oturan sakinlerin rahat bir nefes alması sağlandı. 75.yıl Mahallesi Toki mahallesinde devam asfalt ve parke çalışmalarını yerinde inceleyen Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Öztürk; "75.  Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılan içinde 344 dairenin bulunduğu konutlardayız. Toki, 2009 yılında burayı teslim ettiğinden beri su ve kanalizasyon hattında büyük sıkıntılar yaşanmaktaydı. Ben buradan Kayseri Büyükşehir Belediyemize ve Kaski'ye teşekkür ediyorum. 

Yapmış oldukları özverili çalışmaları ile TOKİ Konutlarındaki su ve kanalizasyon sorunu giderildi. Altyapı sorunları giderildikten sonra artık iş bize düşüyor. Burada yedi sokağımız var. Çalışmalar esnasında sokakların kilitli parkeleri bozulmuştu....