07 / 05 / 2024

Yakacık Meydanını Birlikte Tasarlıyoruz etkinliği

Yakacık Meydanını Birlikte Tasarlıyoruz etkinliği

Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve TAK KARTAL işbirliği ile Yakacık Meydanı’nda, “Yakacık Meydanını Birlikte Tasarlıyoruz” etkinliğinin açılışı gerçekleşti. Etkinliğe Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı.

Yakacık Meydanını Birlikte Tasarlıyoruz etkinliği yarın!

Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve TAK işbirliği ile 8 Eylül Salı saat:18:00’de Yakacık Meydanı’nda, “Yakacık Meydanını Birlikte Tasarlıyoruz” etkinliğinin açılışı gerçekleştirilecek.

1942 yılında köprünün altında kalan Unkapanı Meydanı yükseltilmiş!

1942 senesinde Unkapanı Meydanı, köprünün yerine konulması sırasında 9 cm aşağıda kaldığı için yükseltilme kararı alınmış.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Balıkesir Sarıkız Meydanı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sarıkız Meydanı'nın inşaatını tamamlıyor.

Royal Garden Yakacık’ta ön satışlar başlıyor!

Yüksek yatırım değeriyle Kartal-Yakacık bölgesi hayata geçirilen Royal Garden Yakacık’ta ön satışlar başlıyor. Pojede 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks daireler bulunuyor.

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Kartal'ın en büyük parkı Yakacık'ta inşa ediliyor!

Kartal'ın en büyük parkı olma özelliğine sahip olacak, Yakacık Havuz Sokak'ta yapımı devam eden parkın çalışmalarını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz yerinde inceledi...

Kartal Royal Garden Yakacık teslim tarihi!

Kartal Royal Garden Yakacık teslim tarihi Şubat 2019 yılı olarak belirtiliyor. Royal Garden Yakacık'ta ön talep süreci başladı...

Royal Garden Yakacık projesinde ön talep toplanıyor!

Royal Garden Yakacık projesine ön talep toplanıyor. 200 konutluk Royal Garden Yakacık projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daireler olacak...

Bursa Kent Meydanı'nda büyük dönüşüm!

Kent meydanının batı kısımda kalan bölümün dönüşüm çalışmaları Osmangazi Belediyesi tarafından sürdürülürken, Bursa Büyükşehir Belediyesi de meydanın güney ve doğu yakasındaki 2. Etap proje alanındaki çalışmalara başladı.

Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı açılışı yarın!

Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı ile birlikte Pendik'e yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış töreni yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Ankara Kızılay Meydanı'nın adı değişti!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin aldığı kararla Kızılay Meydanı'nın ismi, "15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı", Genelkurmay Kavşağının ismi de "15 Temmuz Şehitler Meydanı" olarak değiştirildi.

Bursa Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nın isim değişikliğine itiraz!

Bursa'da 'Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nın adınının '15 Temmuz Milli İrade Meydanı' olarak değiştirilmesine CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu itiraz etti.

Yakacık Meydanını Birlikte Tasarlıyoruz etkinliği Haberi

Yakacık Meydanını Birlikte Tasarlıyoruz etkinliği

Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve TAK KARTAL işbirliği ile Yakacık Meydanı’nda, “Yakacık Meydanını Birlikte Tasarlıyoruz” etkinliğinin açılışı gerçekleşti. Etkinliğe Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de katıldı.


Kartal Belediyesi sınırları içinde bulunan Yakacık Meydanı’nın tasarımı ile ilgili vatandaşların da katılımını sağlamak amacıyla hazırlanan, Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve Tasarım Araştırma Katılım grubu (TAK) işbirliği ile düzenlenen “Yakacık Meydanı’nı Birlikte Tasarlıyoruz” projesi başladı. Yakacık Meydanı’nın tasarımı ve geleceği ile ilgilenen tüm vatandaşlar, Yakacık Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte fikirlerini Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ile paylaştı.10 Eylül’e kadar devam edecek proje kapsamında, dileyen vatandaşlar Kartal Yakacık Meydanı’nda bulunan standlara uğrayarak fikirlerini, şikâyetlerini, istek ve taleplerini iletebilecekler.

Fikirlerini yazıp meydandaki sandığa attılar


Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve Tasarım Araştırma Katılım...