17 / 05 / 2024

Yakacık Yeni Mahalle

Yakacık Yeni Mahalle

Kartal Belediyesi ilçedeki 20 mahalleyi vatandaş ile birlikte yönetmek amacıyla mahalle toplantılarına başladı. Pilot mahalle olarak belirlenen Yakacık Yeni Mahalle’de başlatılan çalışmalar önümüzdeki günlerde tüm mahallelerde yaygınlaştırılacak.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları ne zaman sona erecek?

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesinde başvuru dönemi ne zaman sona erecek?

Büyükşehirlerdeki köyler kırsal mahalle oluyor!

Büyükşehirlerdeki köyler, kırsal mahalle oluyor. Köy statüsü yeniden değiştiriliyor. Peki yeni düzenleme neler getiriyor?

Samsun Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Samsun'da Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

TOKİ'den Ankara Yakacık'a 479 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara İli Yenimahalle İlçesi Yakacık Mahallesi 479 Adet Konut, 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Samsun Asarcık'a 100 konutluk yeni mahalle!

Samsun'un Asarcık İlçesi'nde devam eden alt yapı yatırımlarını denetleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada"Asarcık'ta kuracağımız 100 konuttan oluşan yeni mahalle, ilçenin şehirleşmesine büyük katkı sağlayacak" diye konuştu.

Kırıkkale Belediyesi'nden 4 yeni mahalle konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kırıkkale Belediyesi yeni mahalle konakları için düğmeye bastı.

Silivri Yeni Mahalle'de tapular dağıtıldı!

Yeni Mahalle 67 ve 69 ile 72 adanın bir kısmını kapsayan yaklaşık 800 dönümlük yapılan imar uygulaması sona ererek, arsa tapuları Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından vatandaşlara teslim edildi.

Art Royal Yakacık'ta fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

24 ay sonra konut teslimlerinin gerçekleşeceği Art Royal Yakacık projesi Royal Group tarafından hayata geçiriliyor. Art Royal Yakacık'ta fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor.

Royal Group'tan Yakacık'a 2 yeni konut projesi!

20 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Royal Group, kentsel dönüşüm projelerine odaklandı. Firma, Yakacık'ta iki yeni projeye başlayacak.

Kartal Soğanlık Yeni Mahalle'ye tapu müjdesi!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Soğanlık Yeni Mahalle 2 imar uygulamaları sorununun çözüleceğini açıkladı. Öz, bölgeye tapu müjdesi verdi.

Rami Yeni Mahalle'nin 20 yıllık altyapı sorunu çözüldü!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın girişimleriyle, Rami Yeni Mahalle Necip Fazıl Kısakürek Sokağı'nın 20 yıldır çözülemeyen yağmur suyu ve atık su problemini çözüme kavuşuyor.

Erzincan Yeni Mahalle'de 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Yeni Mahalle'de bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 6 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 5 milyon 745 bin 543 TL olarak belirlendi.

Yakacık Yeni Mahalle Haberi

Yakacık Yeni Mahalle


Kartallı vatandaşların mahallelerinde yaşadıkları sorunları, birlikte çözümlemek ve mahallenin geleceğini birlikte oluşturmak hedefi ile ilk toplantı Yakacık Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yakacık Yeni Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların katıldığı toplantıya Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Kent Konseyi Başkanı İrfan Kurtuluş ve Yakacık Yeni Mahalle Muhtarı İlhan Düzülütaş, Kartal Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Burcu Yurttutan katıldı. Toplantıda yapılan konuşmalarda vatandaş katılımının önemine dikkat çekildi. 


Toplantıda mahalle sakinleri sıkıntılarını paylaşarak şikayet, talep, dilek, görüş ve önerilerini aktardılar. Kartal Belediyesi Strateji Müdürlüğü’nün kayıt altına aldığı talep, şikayet ve öneriler düzenlenen toplantıda 2 bölüm halinde konuşuldu. 


Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt da bazı konularda görüşlerini dile getirerek her iki mahallenin sakinlerine bilgi verdi ve toplantının en önemli amacının Kartal’ı birlikte yönetmek olduğunu söyledi....