14 / 05 / 2024

Yakacıkta satılık villa

Yakacıkta satılık villa

Reşat Altın'ın 57 liraya satıldığı 1954 yılında Kartal Yakacık'ta 14 villa satışa çıkarılmış. Üç odalı villa 22 bin 500 liraya, beş odalı villa ise 30 bin liraya satılacakmış.

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Valle Lacus Sitesi'nde 6.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Gürman Çiftlik Caddesi ile bağlantılı Gülnihal Sokak üzerinde yer alan Valle Lacus Sitesi'ndeki villa 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Yalıkavak Luxury Novron sitesinde 6 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Muğla İli Bodrum İlçesi Yalıkavak-Gümüşlük istikametinde yer alan Luxury Novron Ardesco Villa Yalıkavak isimli site içerisinde bulunan bahçeli villa icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İl, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Lake View Resort Sapanca satılık villa!

Sapanca Lake View Resort projesi İstanbul Sapanca'da 14 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje 21 adet villadan meydana geliyor. Lake View Resort Sapanca satılık villa tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Royal Garden Yakacık satılık daire!

Yakında inşaatı başlayacak olan Royal Garden Yakacık projesi 10 bin metrekare alanda inşa edilecek. Royal Garden Yakacık satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Polonezköy Free Garden satılık villa!

Toplam 22 adet villadan meydana gelen Polonezköy Free Garden satılık villa fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Proje HE Gayrimenkul imzası taşıyor.

Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık!

İstanbul Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy’de konumlandırılan Innovia Zekeriyaköy projesinde 40 adet bağımsız birim yer alıyor. Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık villa tipleri haberimizde yer alıyor.

Elements Bodrum satılık villa!

Toplam 24 villadan oluşan Elements Bodrum satılık villa tipleri 3+1'den 6+1'e kadar farklı seçeneklerde dizayn ediliyor.

Yakacık Tual Adalar satılık daire fiyatları!

Yakacık Tual Adalar satılık daire fiyatları 359 bin TL'den başlıyor. Tual Adalar projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Yakacıkta satılık villa Haberi

Yakacıkta satılık villa

Satılık Ucuz Villalar


  Kartal'da, Yakacık yolu tren köprüsünden üç yüz metre ileride, Marmara'ya ve Adalar'a nezareti ve önünde otobüs durağı bulunan tren istasyonu ile vapur iskelesine yaya on dakika mesafede, yeni inşa edilen 3-4-5 ve 6 odalı mübrem konforlu 14 villa satışa çıkarılmıştır. Her evde banyo ve odalar kartonpiyerlidir. Evlerin bahçeleri duvarla çevrilmiş ve her bahçede zeytin ağaçları mevcuttur. Evleri görmek isteyenlerin mezkur mahalde Halit Tecim şantiyesine, görüşmek için Aşirefendi Caddesi İhsaniye Hanı'ndaki yazıhanesine her gün saat 11/17 arasında müracaatları.

           

                    Peşin    Veresiye  Nısfı peşin   Diğer yarısı

                      Lira         Lira  ...