06 / 05 / 2024

Yakup Bilgin Koçal

Yakup Bilgin Koçal

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal kimdir? Yakup Bilgin Koçal ne zamandan beri Yalova Belediye Başkanı olarak görev alıyor? İşte Yakup Koçal'ın biyografisi ve Yalova Belediyesi...

Siz de toplu para alabilirsiniz! SGK'dan toplu para iadesi nasıl alınır, koşullar neler?

Milyonlarca çalışan son zamanlarda sık sık gündeme gelen prim tutarlarıyla emeklilik hesapları yaparken SGK'ya yatırılan fazla primlerle ilgili bir detay da dikkat çekti. Peki kimler SGK'dan toplu para iadesi alabilir, aranan koşullar neler?

Emeklilere market alışverişlerinde 1200 TL indirim müjdesi! Oh dedirten kampanyayı duyan emekli markete koştu!

Emekli vatandaşlara market alışverişlerinde 1.200 TL indirim müjdesi geldi. Pek çok kişinin yüzünü güldüren bu dev indirimi duyan emekli markete koştu...

Mehmet Koçer nereden mezun oldu? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Koçer kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere çalışıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Mehmet Koçer ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İşsizlik maaşı nedir, nasıl alınır? Gerekli koşullar nelerdir?

İşsizlik maaşı ülkenizde İŞKUR üzerinden ödenmektedir.  İşsizlik maaşı nedir, nasıl alınır? Gerekli koşullar nelerdir? 

Asgari ücretlinin beklediği haber nihayet geldi! Çalışma Bakanı Bilgin asgari ücrette son noktayı koydu! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı televizyon programında asgari ücretle ilgili soruları yanıtladı. İşte asgari ücretlinin beklediği haber nihayet geldi! Çalışma Bakanı Bilgin asgari ücrette son noktayı koydu! 

Bakan Bilgin'den müjdeli haber geldi! Memur, asgari ücretli, emekliler bu habere hemen bakın

Bakan Bilgin milyonlarca çalışana güzel haberi verdi! 'Birikmiş ödenecek' Memur, asgari ücretli, emekli... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bir canlı yayında açıklamalar yaptı. 100 bin kişilik taşeron işçiyle alakalı uygulamaların olacağını ve memurlarla alakalı ciddi bir düzenleme ya

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Burdur Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını açıkladı. Tefeni Belediyesi’nin yapacağı personel alımı kapsamında başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: EYT'lilere mağduriyeti gidereceğiz!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) olarak bilinen ve başvuru işlemlerini tamamlamış olmalarına rağmen hala emekli maaşı bağlanmayan kişilere sevindirici bir haber verdi. İşte detaylar...

Çalışanlara müjdeli haber! Bakan Vedat Bilgin açıkladı! Çalışma saati 6 saat mi olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca çalışanın yüzünü güldürecek açıklamada bulundu. Bakan Bilgin günlük mesai saatlerinin yeniden ele alınması gerektiğini söyleyerek çalışma saatinin 6 saat olmalı dedi. İşte ayrıntılar...

Bakan Bilgin açıkladı! Çalışma saatleri kısalacak mı?

Çalışma saatlerinin kısalıp kısalmayacağı işçilerin gündeminde yer alıyor. Bu konuda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklama yaptı. İşte detaylar!

Bakan Bilgin, çalışma hayatının modernize edilmesi için çalışma sürelerinin düzenlenmesi gerektiğini vurguladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışma hayatını modernize ederek, emeğin verimliliğini artırmaya odaklanarak daha insani şartlarda çalışma sürelerini yeniden düzenlemesi gerektiğini belirtti.

Bakan Bilgin resmen duyurdu: Birinci derece çalışanlar 3600 ek göstergeden yararlanacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamu çalışanlarına 3600 ek göstergenin verilmesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Bilgin, 3600 ek göstergeyi tüm birinci derece çalışanlar için düzenleyen kanun teklifinin hazır olduğunu söyledi. 

Çalışma Bakanı Bilgin’den Bağ-Kur’luların emeklilik şartlarına ilişkin çok tartışılacak açıklama!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) 29. Dönem 6. Olağan Meclis Toplantısı'na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'lu yurttaşların emeklilik koşullarına ilişkin konuştu.r Bilgin, "Mikro işletmelerde prim gününü tekrar düzenlemek gerekiyor ve bunu ilk fırsatta yapacağız” dedi.

Yakup Bilgin Koçal Haberi

Yakup Bilgin Koçal

Yakup Koçal kimdir?

Yakup Koçal, 12 Aralık 1958 Yalova doğumlu. Yakup Bilgin Koçal, ilköğretimini Yalova'da tamamladıktan sonra orta ve lise eğitimi için yatılı olarak gittiği İstanbul Erkek Lisesi'ni bitirdi. Yakup Koçal bugün Yalova Belediye Başkanı.


Yüksek Öğretimini Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamlayan Koçal, 1982 yılında Mühendislik Fakültesi'nden Endüstri Mühendisi olarak mezun oldu.


İş hayatına özel sektörde devam eden Koçal, 1992 yılında Özel Öncü Eğitim Kurumları’nı kurdu ve çeşitli taahhüt işleriyle iştigal etti. İş hayatının yanı sıra, Yalova Devlet Hastanesi Vakfı Kurucu Başkanlığı, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Anavatan Partisi Kurucu İl Başkanlığı, TUFAG Folklor Derneği Başkanlığı ve Yalova Spor Kulübü Başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulundu. Yakup Bilgin Koçal, 1999-2004 döneminde Yalova Belediye Başkanı olarak görev yaptı. 


Bu dönemde Yalova Belediyesi’nde uygulamaya koyduğu “Yerel e-Yönetişim...