15 / 05 / 2024

Yakup Turizm

Yakup Turizm

Yakup Turizm Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Kebudi tarafından 50 bin liralık sermaye ile 6 Mayıs tarihinde kuruldu

Fourhand Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fourhand Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Selami Yaşa ve Yakup Yaşa ortaklığında kuruldu.

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Çebicountry İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çebicountry İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şerif Şenol ve Zafer Yakupçebioğlu ortaklığında kuruldu.

Eceler İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eceler İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Yakup Ece tarafından kuruldu!

Aslantürkler İnşaat Turizm Enerji Tekstil Ve Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslantürkler İnşaat Turizm Enerji Tekstil Ve Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da Muhittin Aslantürk, Yakup Aslantürk, Coolline Tekstik, Karizma Giyim ve YMA Giyim ortaklığında kuruldu.

Asyalım Turizm İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi kuruldu!

Asyalım Turizm İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde   400 bin TL sermaye bedeli  ile Yakup Dağ tarafından kuruldu.

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kuru, Murat Ömeroğlu, Yakup Demirer ve Yusuf Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Ahuya Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahuya Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Pak tarafından kuruldu.

Yenibatı Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenibatı Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Karakuzu, İbrahim İlhan Yekta, Mehmet Cihan Yekta ve Yakup Karakuzu ortaklığında kuruldu.

Att Grup Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Att Grup Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Günay tarafından kuruldu.

Elya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kalkan, Muhammet Can Evsen, Yakup Naçar ve Yücel balta ortaklığında kuruldu. 

Bek Otelcilik Turizm Nakliyat  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Otelcilik Turizm Nakliyat  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Bektaş, Aziz Can Polat Bektaş, Davut Bektaş, Hamdi Bektaş, Hami Bektaş, Kenan Bektaş ve Yakup Bektaş ortaklığında kuruldu.

Real Batman Turizm Emlak Danışmanlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Batman Turizm Emlak Danışmanlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Basank tarafından kuruldu.

Yakup Turizm Haberi

Yakup Turizm

Yakup Turizm Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Kebudi tarafından 50 bin liralık sermaye ile 6 Mayıs tarihinde kuruldu. Yakup Turizm Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında gayrimenkul otel motel tatil köyleri termal tesisler gplf sahası yüzme havuzları pansiyon ve benzeri turistik tesisler kurmak satın almak kiralamak işletmek yurt içinde ve yurt dışında mevcut yerli ve yabancı turizm şirketi veya işletmelere iştirak etmek ortaklıklar kurmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Yakup Turizm Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Halaskargazi Caddesi, Şafak Sokak,...