20 / 05 / 2024

Yakup Yavuz

Yakup Yavuz

Batı Konut Bina İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 23 Ocak 2013 tarihinde, 400 bin TL sermaye ile, Ümit Uymaz, Ahmet Adalı ve Yakup Yavuz ortaklığıyla kuruldu...

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükali Yavuz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Burak Küçükali ve Yakup Yavuz ortaklığında kuruldu.

Bursa Keles'teki Yakup Bey Hamamı restorasyonu devam ediyor!

Merkezdeki tarihi ve kültürel miras yatırımlarıyla Bursa’nın UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Keles ilçe merkezindeki 600 yıllık Yakup Bey Hamamı’nı ilk günkü ihtişamına kavuşturacak restorasyon çalışmalarını hızla

Bursa Yakup Bey Hamamı restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles ilçe merkezindeki 600 yıllık Yakup Bey Hamamı’nı ilk günkü ihtişamına kavuşturacak restorasyon çalışmalarını hızla sürdürüyor..

Bursa Yakup Bey Hamamı'nın restorasyon çalışmaları sürüyor!

Bursa’nın UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Keles ilçe merkezindeki 600 yıllık Yakup Bey Hamamı’nı ilk günkü ihtişamına kavuşturacak restorasyon çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Yavuz Özcan Parkı Mayıs sonunda açılıyor!

Yavuz Özcan Parkı Mayıs Ay'ı sonunda açılıyor. Çocuk ve Çiçek, Sanat ve Çiçek temalı parkları, vadi içindeki yürüyüş yolları kent merkezine nefes aldıracak proje, Antalya’nın yeni cazibe merkezi olacak.

Antalya Yavuz Özcan Parkı ne zaman açılıyor?

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yıkılan İl Özel İdare Binasının yerine, Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı ile birlikte yaptığı park ay sonunda açılıyor.

Antalya Yavuz Özcan Parkı ay sonunda açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yıkılan İl Özel İdare Binasının yerine, Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı ile birlikte yaptığı park ay sonunda çevreye hizmette bulunacak.

Antalya Yavuz Özcan Parkı bu ay sonu açılacak!

Antalya Yavuz Özcan Parkı 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Eski İl Özel İdare Alanı, Yavuz Özcan Parkı ve Kadın Yarını kapsayan alandaki proje, toplam 22 bin metrekarelik alanı kapsıyor.

Yakup Canbolat Yüksekova Havaalanı'nı inceledi!

Hakkâri Valisi Yakup Canbolat, Hakkâri-Yüksekova Havaalanı’nda incelemelerde bulundu. Canpolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışı yapılması planlanan Hakkâri-Yüksekova Havaalanı’nda inceledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü tabliyeleri için yüzer vinçler kullanılıyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesinde Asya yakasına konulacak olan 2'nci tabliyenin çalışmalarına başlandı. Tabliyelerin asılması işlemi için bin 800 tonluk yüzer vinç de kullanılıyor.

Yavuz Bingöl Sanat Merkezi açıldı!

Yavuz Bingöl Sanat Merkezi'nin açılışı önceki akşam Cihangir'de gerçekleşti. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan sanat merkezinin açılış töreninde kurdele kesti..

Antalya Yavuz Özcan Parkı Mayıs'ta açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Eski İl Özel İdare Alanı, Yavuz Özcan Parkı ve Kadın Yarını kapsayan alanda başlattığı park proje çalışması tüm hızıyla sürüyor. Alt yapısı tamamlanan projenin yüzde 75’lik kısmı geçildi.

İşte Atilla Yavuz'un savcılık ifadesi!

Yarım kalan Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz ve ortaklarının, “nitelikli dolandırıcılık” davası kapsamında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği ifadeler ortaya çıktı....

Yakup Yavuz Haberi

Yakup Yavuz

400 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Sultangazi 50. Yıl Mahallesi B Caddesi NO:49 adresinde faaliyete geçirildi. 23 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ümit Uymaz, Ahmet Adalı ve Yakup Yavuz ortaklığıyla...