10 / 05 / 2024

Yakut Recep Alkılıç

Yakut Recep Alkılıç

RA Yapı Mimarlık Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 25 Şubat 2015'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de, Yakut Recep Alkılıç Müdürlüğü'nde kuruldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları hakkında açkılamalarda bulundu. Yapılan açıklama kapsamında kredi ve burs miktarına gelen zam oranı da belli oldu. İşte 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarının detayları...

Alkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Alkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Meltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Alkılıç tarafından kuruldu.

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıç tarafından kuruldu.

Atk Konut İnşaatı Limited Şirketi kuruldu!

Atk Konut İnşaatı Limited Şirketi Fatih'te Bayram Alkılıç, Erol Karakış ve Sami Toprak ortaklığında kuruldu.

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arık ve Mehmet Alkılıç tarafından kuruldu.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Safha Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Safha Yapı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şenol Alkılıç tarafından kuruldu. 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ek binalarının açılışı gerçekleşti!

Rize'de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin ek Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Ek Binası ile Çayeli Eğitim Fakültesi Ek Binasının açılışı gerçekleşti.

Reska Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Reska Yapı Limited Şirketi Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Ömer Faruk Kavurmacı: Günah keçisiymişim gibi hissediyorum!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın FETÖ'den tutuklanan damadı Ömer Faruk Kavurmacı, "Kadir Topbaş'ın FETÖ'cü damadı en önde alkışlıyordu" şeklinde algı haberlerinin yapıldığını söyleyen Kavurmacı, "Günah keçisiymişim gibi hissediyorum" dedi.

Rcp İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rcp İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıç tarafından kuruldu.

Alkılıç İrme İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkılıç İrme İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrem Alkılıç tarafından kuruldu. 

Recep Altepe'den İnegöl Fuar Merkezi´ne destek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de 50 bin metrekare alana kurulacak modern fuar merkezine destek verdiklerini açıkladı.

Yakut Recep Alkılıç Haberi

Yakut Recep Alkılıç

RA Yapı Mimarlık Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile 25 Şubat 2015'te, Yakut Recep Alkılıç Müdürlüğü'nde kuruldu.


RA Yapı Mimarlık Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...