21 / 07 / 2024

Yalçın Darıcı kimdir

Yalçın Darıcı kimdir

Yurtdışındaki yatırımlarına da hizmet götürdüklerini ifade eden Yalçın Darıcı, ağırlıklı olarak çimento fabrikaları, demir çelik fabrikaları, akaryakıt tesisleri, kimya tesisleri ve çeşitli sanayi tesisleri sektörlerine hizmet verdiklerini söyledi.

Mehmet Soyarıcı kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Birlik mensucat  Ticaret ve Sanayi İşletmesi A.Ş Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Soyarıcı kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Soyarıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Soyarıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Soyarıcı'nın hayatına dair merak edilenler.

Oğuz Satıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Oğuz Satıcı'nın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Oğuz Satıcı`nın hayatına dair merak edilenler.

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Nurettin Örücü kimdir?

Adese Gayrimenkul'ün Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Örücü kimdir? Nurettin Örücü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurettin Örücü'nün biyografisi...

Mehmet Nureddin Yağcı kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Nureddin Yağcı kimdir? Mehmet Nureddin Yağcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Nureddin Yağcı'nın biyografisi...

Oğuz Satıcı kimdir?

Özak GYO Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı kimdir? Oğuz Satıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Oğuz Satıcı'nın biyografisi...

Hakan Taşcı kimdir?

Vakıf GYO Denetim Komitesi Başkanı, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı, Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Hakan Taşcı kimdir? Hakan Taşcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hakan Taşcı'nın biyogrofisi...

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Yalçın tarafından kuruldu.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Yalçın ve Gencer Yalçın tarafından kuruldu.

Yalın Levent’teki evini Bebek’e taşıdı!

Ünlü şarkıcı Yalın, köpekleri Nina ve Harvey için Levent’teki evini Bebek’e taşıdı. Yalın, tadilat çalışmaları biten yeni evine yerleşti.

Hasan Yalçın kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın kimdir? Hasan Yalçın bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Yalçın Darıcı kimdir Haberi

Yalçın Darıcı kimdir


Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde (MTOSB) çelik yapı imalatı, teknolojik ekipman imalatı ve tank imalatı konularında faaliyet gösteren Darıcıoğlu İnşaat, yatırımlarıyla kapasite artırımına yoğunlaştı. Çelik yapı sektörünün hızla geliştiğine ve artan taleplere daha hızlı yanıt verebilmek adına kapasite artırımına yöneldiklerine değinen Darıcıoğlu İnşaat Genel Müdürü Yalçın Darıcı, geçen yıl gerçekleştirdikleri makine yatırımlarıyla kapasitelerini yüzde 50 artırdıklarını, bu yıl da yüzde 30'luk bir kapasite artışı hedeflediklerini söyledi. Yıl içinde 1.5 milyon TL'lik iki adet makine yatırımı planladıklarını kaydeden Darıcıoğlu, "Makinelerimizin biri mart başmda diğeri nisan sonunda gelecek" dedi. 

1992'de faaliyete başladıklarını, Türkiye genelinde hizmet verdiklerini, hizmet verdikleri kuruluşların yurtdışındaki yatırımlarına da hizmet götürdüklerini ifade eden Yalçın Darıcı, ağırlıklı olarak çimento fabrikaları, demir çelik fabrikaları, akaryakıt tesisleri, kimya tesisleri ve çeşitli sanayi...