21 / 07 / 2024

Yalçın Darıcı

Yalçın Darıcı

Yurtdışındaki yatırımlarına da hizmet götürdüklerini ifade eden Yalçın Darıcı, ağırlıklı olarak çimento fabrikaları, demir çelik fabrikaları, akaryakıt tesisleri, kimya tesisleri ve çeşitli sanayi tesisleri sektörlerine hizmet verdiklerini söyledi.

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Yalçın tarafından kuruldu.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Yalçın ve Gencer Yalçın tarafından kuruldu.

Yalın Levent’teki evini Bebek’e taşıdı!

Ünlü şarkıcı Yalın, köpekleri Nina ve Harvey için Levent’teki evini Bebek’e taşıdı. Yalın, tadilat çalışmaları biten yeni evine yerleşti.

Müteahhit Turgut Yalçın'ın kimliğini çalıp dolandırdılar!

Kimlik fotokopisi dolandırıcıların eline geçen Antalyalı müteahhit ve inşaat mühendisi Turgut Yalçın’ın hayatı kabusa döndü. Yalçın’a ait kimlik fotokopisi ile GSM hatları çıkartılıp internet üzerinden köpek satışı ve birçok ürün pazarlandı.

Yalın Bebek'e taşındı!

Ünlü şarkıcı Yalın, evini Bebek'e taşıdı. Yalın, "Bebek'e taşındım. "Çünkü ben çok yol gitmeyi, araba kullanmayı ve arabanın içinde durmayı sevmiyorum" diye konuştu.

Şirin Yalçın yalısının kapılarını Masion Francaise açtı!

Şirin ve Neşet Yalçın çocukları Alihan ve Ayşe ile Vaniköy'de yalıda oturuyor. Şirin Yalçın, Müşir Mehmet Paşa'nın 1866'da yaptırdığı muhteşem yalının kapısını ilk kez Masion Francaise dergisine açtı.

Mobilya ithalatına sınırlayıcı tedbir geliyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ayakkabı ithalatına getirilen sınırlayıcı tedbirleri mobilya ürünleri için de planladıklarını açıkladı. Zeybekci, ayakkabı ithalatına getirilen sınırlayıcı tedbirleri mobilya ürünleri için de planladıklarını açıkladı.

Addresistanbul 9. yılını Yaratıcılığın Addres’i sergisiyle kutluyor!

Addresistanbul 9. yılını Yaratıcılığın Addres’i sergisiyle kutluyor. Tasarımın hayatımızın odak noktasında yer almasını ve tüm yaratıcıları destekleyen addresistanbul, 9. yılında Yaratıcılığın Addres’i sergisiyle Türkiye’de yaratıcılığı onurlandırıyor.

Yalçın Sezen: Konut kredisinde alternatif oluşturuyoruz!

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, 2013 yılı sonunda sektörde 110 milyar 198 milyon TL olan konut kredisi hacminin 2014 yılının 3. çeyreğinde 119 milyar 760 milyon TL'ye ulaştığını belirtti.

Yalçın Kuşkan: Limanlar projesinin peşini bırakmayacağız!

Yalçın Kuşkan, Büyükşehir Meclisi Grup Başkan vekili Hüseyin Yılmaz, Büyükşehir Meclis üyeleri Nihat Değer, Orhan Tanış, Zafer Şimşek, İl Başkan Yardımcıları Faize Karakuş, ArzuTürkkal Enç ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Yalçın, Nalan Yalçın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

SGK'nın Darıca tesisleri belediyeye devredilecek!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, SGK'nın Darıca ilçesinde bulunan atıl durumdaki tesislerini inceledi. Bakan Faruk Çelik, tesisin belediyeye devri konusunda somut adım atılabileceğini söyledi.

Yalçın Darıcı Haberi

Yalçın Darıcı


Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde (MTOSB) çelik yapı imalatı, teknolojik ekipman imalatı ve tank imalatı konularında faaliyet gösteren Darıcıoğlu İnşaat, yatırımlarıyla kapasite artırımına yoğunlaştı. Çelik yapı sektörünün hızla geliştiğine ve artan taleplere daha hızlı yanıt verebilmek adına kapasite artırımına yöneldiklerine değinen Darıcıoğlu İnşaat Genel Müdürü Yalçın Darıcı, geçen yıl gerçekleştirdikleri makine yatırımlarıyla kapasitelerini yüzde 50 artırdıklarını, bu yıl da yüzde 30'luk bir kapasite artışı hedeflediklerini söyledi. Yıl içinde 1.5 milyon TL'lik iki adet makine yatırımı planladıklarını kaydeden Darıcıoğlu, "Makinelerimizin biri mart başmda diğeri nisan sonunda gelecek" dedi. 

1992'de faaliyete başladıklarını, Türkiye genelinde hizmet verdiklerini, hizmet verdikleri kuruluşların yurtdışındaki yatırımlarına da hizmet götürdüklerini ifade eden Yalçın Darıcı, ağırlıklı olarak çimento fabrikaları, demir çelik fabrikaları, akaryakıt tesisleri, kimya tesisleri ve çeşitli sanayi...