25 / 07 / 2024

Yalçın Sabırlı

Yalçın Sabırlı

Lovelet AVM yaraları kısa sürede sarmaya başardı. Yatırımcı şirket İdol İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yalçın Sabırlı, çakılmış her çivinin şehrin değeri olduğunun altını çizdi.

Gümüşün gramı 18 TL'ye düşecek diyen İslam Memiş sonrasında olacakları peş peşe açıkladı! Sabırlı olan kazanır...

Gümüş fiyatları, yükselen dolar/TL kurunun etkisiyle rekor kırdı. Son günlerde dalgalı seyreden gümüş için İslam Memiş gram fiyatınınn 18 TL'ye düşeceğini sonrasında ise olacakları peş peşe açıkladı. Sabırlı olan kazanır...

Sabırlı Stf İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabırlı Stf İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hazim Serkan Şahbaz tarafından kuruldu.

Soner Yalçın’ın villasındaki kaçak için Bakanlık’tan suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul'un göbeği Levent'te yaptırdığı kale gibi kaçak inşaata ilişkin İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yaptı.

Soner Yalçın'ın kaçak villasına bakanlık el koydu!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, Oda TV’nin sahibi ve Sözcü Gazetesi’nin yazarı Soner Yalçın’ın Levent’te yeniden inşa ettiği kale gibi villasında incelemeler yaptı.

Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in yalısını hazırlıyor!

Holywood aktör ve aktrislerinin de bulunduğu birçok isme özel projeler yapan Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in Çengelköy'deki yol yalısını hazırlıyor...

Süreyya Yalçın'dan çalışanlarına özel villa!

Bonkörlüğüyle bilinen ikoncan Süreyya Yalçın, çalışanlarına çok özel bir sürpriz hazırlığında... İkoncan, Yalıkavak’ta 20 milyon liraya iki villa alacak ve villalardan birini personeline tahsis edecek...

Jiva Beach Resort sade mimarisiyle doğallığın yalın halini sunuyor!

Fethiye Çalış bölgesindeki Jiva Beach Resort sade mimarisiyle misafirlerine doğallığın yalın halini sunuyor. “ Sonsuzluk” ve “ enerji” felsefesini benimseyen Jiva, naturellik üzerine kurduğu konsepti ile huzurlu atmosferinde misafirlerini ağırlıyor.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yeniden yapılacak! İhalesi 13 Mart'ta!

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yıkılacak ve yeniden yapılacak. İhale sonucu belirlenen firmanın yeniden yapacağı okul 275 günde tamamlanacak. İhalesi 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

Yalçın Keskin: Fikirtepe'de çözüm bulunmazsa kentsel dönüşüm süreci uzar!

Fikirtepe’de süreç yılan hikayesine döndü. “İmarı veren devlet buraya bir an önce çözüm bulmalı” diyen Yalçın Keskin, aksi hâlde sürecin 10 yıl daha uzayacağını belirtti.

PakDoor özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekiyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan Pakpen, yaşam alanlarına değer katmak isteyenlere özel kapı alternatifleri sunmaya devam ediyor. PakDoor, ürünlerinde özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekerken, konfor ve tasarrufu bir arada sunuyor

Şirin Yalçın yalısının kapılarını Masion Francaise açtı!

Şirin ve Neşet Yalçın çocukları Alihan ve Ayşe ile Vaniköy'de yalıda oturuyor. Şirin Yalçın, Müşir Mehmet Paşa'nın 1866'da yaptırdığı muhteşem yalının kapısını ilk kez Masion Francaise dergisine açtı.

İlbank Mekansal Strateji Planı'nı hazırlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ilgili kuruluşu İller Bankası, ülkesel ölçekte en üst kademe plan olarak nitelendirilen Mekansal Strateji Planını hazırlıyor...

Yalçın Sabırlı Haberi

Yalçın Sabırlı


Samsun’un ilk büyük alışveriş merkezi yatırımı olan Lovelet AVM, açılışından kısa bir süre sonra yaşadığı sel felaketinde büyük zarar görmesine rağmen yaraları kısa sürede sarmaya başardı. Yatırımcı şirket İdol İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yalçın Sabırlı, çakılmış her çivinin şehrin değeri olduğunun altını çizdi. Misyon olarak satın aldıkları mülkün değil verdikleri hizmetin karşılığını almaya çalıştıklarını dile getiren Sabırlı, Samsunluların Lovelet’i çok sevdiğini, beğendiğini ve yaptığı alışverişten memnuniyet duyduklarını gözlemlediklerini belirtti. Özel sektör yatırımlarına değer noktasında halkın, kamu ve yerel yönetimlerin bir adım önünde yürüdüğünü vurgulayan Sabırlı, yatırımlara sahip çıkılmasının şehirlerin gelişmesine önemli yararlar sağlayacağını vurguladı.


MESELE SAMSUN’A YAPILMIŞ YATIRIMDIR

Özel sektör yatırımlarının başarılı olmasının diğer sektörlerdeki yatırımcıları da harekete geçireceğini ifade eden Yalçın Sabırlı, “Yatırımın şekli cinsi çok geniştir. Yatırım...