27 / 04 / 2024

Yalçın Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yalçın Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yalçın Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Fuat Yalçın tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Esenler, Çifte Havuzlar Mahallesi'nde kuruldu.

Ecocover Energy Yenilenebilir Enerji Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ecocover Energy Yenilenebilir Enerji Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengizhan Günaydın tarafından kuruldu.

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Öztürk ve Goldstein Yenilenebilir Enerji Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye 549 milyon dolarlık kaynak! Yenilenebilir enerji kullanımı artırılacak!

Dünya Bankası, kamu kesiminde yenilenebilir enerji kullanımının artırılması amacıyla Türkiye'ye 549 milyon dolar tutarında kaynak ayırdı. İşte ayrıntılar...

Yenilenebilir enerji neden önemli? Yeşil enerjiye geçişin önündeki dört sorun

Hidrokarbonlardan yenilenebilir enerji kaynaklarına  “enerji geçişi” bugünlerde her mecrada konu olması ve artık daha fazla tartışma konusu olması yeni enerjilere ihtiyacı olduğunu gösteriyor.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi Kuruldu!

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Mehmet İzolluoğlu tarafından kuruldu.

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Uğurlu tarafından kuruldu.

Marınergy Yenilenebilir Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marınergy Yenilenebilir Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Sami Serin, Tamer Özkan, Aras Marrine Yatırım Holding Anonim Şirketi ve YEO Elektrik Otomasyon Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ortak Yenilenebilir Enerji Sistemleri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ortak Yenilenebilir Enerji Sistemleri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Aksoy tarafından kuruldu.

Soyak Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu! 

Soyak Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Soyak ve Erkut Soyak ortaklığında kuruldu. 

Solar Tekno Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solar Tekno Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Esenler'de 50 bin TL'ye yapıldı.

'AVM'lerde yenilenebilir enerji kullanılsın' önerisi!

Antalya Kent Konseyi tarafından hazırlanan "2019 Yerel Seçimlerinde Kentin Öncelikleri" raporu yayımlandı. Raporda, AVM'lere yapı izni verilirken kullanacakları enerjinin bir kısmının yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlanması zorunluluğu getirilmesi önerisi sunuldu.

Era Proliz Yenilenebilir Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Era Proliz Yenilenebilir Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cengiz Özdemir, Cengiz Esmen ve Fatıma Zehra Çalışkan ortaklığında kuruldu. 

Yalçın Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yalçın Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yalçın Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Fuat Yalçın tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Esenler, Çifte Havuzlar Mahallesi'nde kuruldu.


Yalçın Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak ,hem lisanslı hem de lisanssız güneş , rüzgar, jeotermal santrallerinin de kurulması elektrik üretilmesi, 2- Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazınım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak. 3- Elektrik ve ısı...