08 / 05 / 2024

Yalçın Yüksel özgeçmiş

Yalçın Yüksel özgeçmiş

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti. Peki, Yalçın Yüksel kimdir? Yalçın Yüksel, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyordu? İşte Yalçın Yüksel..

TÜİK açıkladı: Geçmişte kiracı olanların yüzde 47,7'si hala bir ev sahibi olamadı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kuşaklararası dezavantaj aktarımını araştırdı ve geçmişte kiracı olanların yüzde 47,7'sinin hala bir ev sahibi olamadığı ortaya çıktı.

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Gremse altın ne kadar? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1935 dolardan işlem görürken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gremse altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları.

Dolar bugün yükseldi mi, ne kadar yükseldi? 20 Haziran Salı dolar ne kadar oldu? Euro ve sterlin bugün ne kadar?

Dolar 20 Haziran Salı günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 20 Haziran Salı dolar kuru…

Altın fiyatları ne olacak? Fed'in faiz kararsızlığı altını frenliyor! Altın yükselir mi, düşer mi?

Doların küresel piyasalarda güç kazanması altına olan talebin azalmasına sebep oluyor. Fed’in faiz artışlarında yönünün ne olacağı ile ilgili belirsizlikler de altını frenliyor. Peki altın yükselir mi, düşer mi?

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Uzmanlar peş peşe açıkladı! Doların yönü resmen belli oldu!

Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Konu ile ilgili açıklamalar uzmanlardan geldi. Uzmanlar peş peşe açıkladı! Doların yönü resmen belli oldu!

Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusuna son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Altın fiyatları son zamanlarda yatırımcıların kafasını karıştırmaya başladı. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı araştırılıyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusunu son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? sorusuna net yanıt Altın Piri İslam Memiş'ten geldi! Bu rakamlara aldanmayın

Altın fiyatlarındaki agresif dalgalanmalar yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? sorusuna net yanıt Altın Piri İslam Memiş'ten geldi! Bu rakamlara aldanmayın...

Gram altın yükselecek mi yoksa düşecek mi? İslam Memiş yeni tahminlerini bir bir açıkladı, bu tahmini duyanlar inanamadı

Gram altın yükselecek mi yoksa düşecek mi? İslam Memiş yeni tahminlerini bir bir açıkladı, bu tahmini duyanlar inanamadı... Hemen bu son dakika tahminlerine bakın...

Altın için büyük iddia! Altın fiyatları 20 gün sonra düşecek mi? Altını olanların etekleri tutuştu! Acil bakın

Son günlerde düşüşe geçen altın için büyük iddia ortaya atıldı. Altın fiyatları düşecek! Altını olanların etekleri tutuştu! Peki altın fiyatları düşecek mi? Acil bakın!

Çip krizi bitti yeni kriz çıktı! Otomobil fiyatlarını yükseltecek mi?

Dünyada otomotiv sektöründe 2 yıl süren çip krizi sona ererken özellikle ithal otomobillerde yeni bir kriz ortaya çıktı. Ek maliyet anlamına gelen yeni kriz, otomobil fiyatlarını yükseltecek mi?

Altın fiyatları yükselmeye başladı peki 2023'te dolar duracak, altın yürüyecek mi? Euro, dolar ve altında neler olacak?

Fed'in faiz artırımını yavaşlatması ve 2023 yılında durdurması ihtimali üzerine altın fiyatlarında başlayan yükseliş 2023 yılı boyunca devam edecek mi? Euro ve dolarda neler olacak? İşte beklentiler..

Yastık altında altını olanlar bakmadan geçmeyin! Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 23 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından haftanın son işlem günü takip ediliyor. Peki bugün altın yükseldi mi, düştü mü? İşte 23 Eylül 2022 altın fiyatları...

Yalçın Yüksel özgeçmiş Haberi

Yalçın Yüksel özgeçmiş

Yalçın Yüksel kimdir?

Yalçın Yüksel, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Ekonomi Bölümünden mezun. Yalçın Yüksel, 2012 yılında Illionis Üniversitesi’nde Ekonomi Politikası alanında Yüksek Lisans yapmıştır. 


2000 Yılında Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı’nda Kontrolör olarak göreve başlayan Yalçın Yüksel, bu kurumda çeşitli görevlerde bulunmuş olup halen Personel Daire Başkanlığı görevini yürütmektedir. 


Vakıf GYO'da Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı  ve Denetim Komitesi Üyesidir.


Vakıf GYO'da  03.12.2013 tarihinden itibaren Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği yapmakta olan Yalçın Yüksel, 10 Haziran 2015'te istifa etti.




Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa...