28 / 04 / 2024

Yalçınlar Group büyükçekmece

Yalçınlar Group büyükçekmece

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında yapılan ve yarattığı yaşam alanı ile standartları çok üst noktaya taşıyan Gölmahal Villaları’ndan yeni yıla özel büyük kampanya

Büyükçekmece Prestige Evleri’nde fiyatlar 600 bin TL’den başlıyor!

Büyükçekmece’de Prestige Group imzasıyla yükselen prestij evlerinde daire fiyatları 600 bin TL’den başlıyor. Daireler ise hemen teslim ediliyor…

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi!

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor. Proje Yalçınlar Group imzası taşıyor...

Batı Mahal Büyükçekmece yeni fiyat listesi!

Batı Mahal projesi Yalçınlar Group tarafından İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Fiyatların 1 milyon 110 bin dolardan başladığı projede ilk etap teslimlerine başlandı...

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Büyükçekmece Batı Mahal'in yüzde 45'i tamam!

Yalçınlar Group’un, Büyükçekmece Bölgesi’nde 100 Milyon Dolar yatırım ile hayata geçirdiği 2.markalı konut projesi BatıMahal’in yüzde 45'i tamamlandı.

Batı Mahal Yalçınlar Group satılık!

Toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen projede ilk etap daireler 18 ay sonra teslim edilecek. Batı Mahal Yalçınlar Group satılık daire tipleri 3 ayrı şekilde tasarlandı.

Batımahal Villaları Büyükçekmece'de 890 bin dolara ev!

İnşaat sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları’yla adım atan Yalçınlar Group, bölgede ikinci projeye başladı. Projede 30 peşin, 24 aya kadar tercihe göre sabit kur ile taksitlendirme yapılıyor..

Yalçınlar Group Büyükçekmece'de büyüyecek!

Uzun yıllar fotoğrafçılık alanında gösterdikten sonra inşaat sektörüne giren ve ilk yatırımını İstanbul Büyükçekmece'de yapan Yalçınlar Group, yine aynı bölgede proje geliştirmeye karar verdi.

Batımahal Büyükçekmece'de 890 bin dolara villa!

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group, yeni projesi Batımahal'i tanıttı.

Büyükçekmece Batımahal satılık!

Büyükçekmece Batımahal satılık villa fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Ödeme planı kaspamında 180 aya varan vade imkanı sağlayan proje Yalçınlar Group imzası ile yükseliyor.

Büyükçekme Göl Vadisi’nde villalar 840 bin dolardan başlıyor!

1990’lı yılların ortalarında Alarko tarafından keşfedilen Alkent projeleri ile İstanbul’ un ilgisini çeken Büyükçekmece Göl Vadisi; günümüzün parlayan yıldızı. Yalçınlar Group Büyükçekme Göl Vadisi'nde fiyatlar 840 bin dolardan başlıyor.

Büyükçekmece Batı Mahal villalarının yüzde 40'ı satıldı!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 150 villa olarak Batı Mahal projesini hayata geçiren Yalçınlar Group, 790 bin dolar artı KDV 'den başlayan villaların yüzde 40 'ını sattı.

Prestige Group Büyükçekmece Prestige Evleri projesi!

2 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Prestige Group Büyükçekmece Prestige Evleri projesinden konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor...

Yalçınlar Group büyükçekmece Haberi

Yalçınlar Group büyükçekmece

Kampanya kapsamında 110 bin dolar tutarındaki yaşam alanını daha lüks bir konfora kavuşturan ekstralar hediye edilirken,  yüzde 35 peşin ödemelerde 60 aya kadar vade farksız vade uygulanıyor. Yeni yıla özel uygulanan bu kampanyada hediye edilen ekstralar içerisinde; asma kat, kış bahçesi, Buderus marka 3 adet güneş paneli, konfor cam farkı, ekstra 20 metrekare depo odası, ahşap desenli seramik ve etrafı travertenle yapılan özel teras, aydınlatma ve salon perde otomasyonu, temperli cam korkuluklar ile Miele ankestreler yer alıyor. 


İlk etabı 2013 Haziran’da, teslim edilecek olan Gölmahal Villaları’nda, fiyatlar villaların şerefiyesine göre 1.295.000 dolar ile 1.495.000 dolar arasında değişiyor.



Gölmahal Villaları, rüzgarın, suyun, güneşin ve havanın gücünü kullanıyor


Gölmahal Villaları, 92.470 metrekarelik bir alanda sadece 38 özellikli villadan oluşuyor. Dört mevsim yaşanılabilen Villalar, büyük...