02 / 05 / 2024

Yalçıntepe Group yeni genel müdür

Yalçıntepe Group yeni genel müdür

Tarık Tanık, Bahçeşehir’deki Maximoon projesiyle ön plana çıkan Yalçıntepe Group’a Genel Müdür oldu

ODE Yalıtım yeni Epikon Membran serisini tanıttı! 

Yalıtım sektörünün yenilikçi firması ODE, Bitümlü membran pazarında farklı talep ve ihtiyaçlara yanıt verebilmek amacıyla ürün geliştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Firma, yeni Epikon Membran serisini tanıttı.

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu!

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu.  Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group yeni genel müdürünü seçti.

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Yalçıntepe tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Yalçınlar Batı Mahal'de 3 ayrı yöne kardeş proje geliyor!

Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Pelikan Hill proje alanında Göl Mahal ve Batı Mahal projelerini hayata geçiren Yalçınlar Group’un Başkanı Hakan Yalçın, yeni projelerini açıkladı: Batı Mahal’in doğusu, kuzeyi ve güneyi de yolda…

Yalçınlar Group 2016'da yeni projeye başlayacak!

90 milyon dolarla hayata geçirdikleri Batımahal villalarının inşaat seviyesinin yüzde 45'ini tamamladıklarını söyleyen Yalçınlar Group Başkanı Hakan Yalçın, 2016 için çok daha umutlu olduklarını belirtti.

Lider Group yeni projesini görücüye çıkarıyor!

2007 yılından bu yana emlak ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Lider Group, hem 2016 hedeflerini ve yeni projelerini paylaşmak için basınla bir araya geliyor.

Yalçınlar Group finans modelini oluşturdu!

Doların yükselişi yapı sektöründe alternatif finansman modelleri yaratıyor. Yalçınlar Group, satışa sunduğu villalarda TL ve dolar ile satış seçenekleri dışında,"dolar düşerse dolar, artarsa TL öde" modelini yarattı.

Batı Mahal, yeni yol projeleriyle değerlenecek!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, yeni yol projeleri sayesinde bölgeden Büyükçekmece merkezine çok daha kolay ve hızlı ulaşım sağlanacağını belirtiyor.

Batı Mahal Yalçınlar Group satılık!

Toplam 400 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen projede ilk etap daireler 18 ay sonra teslim edilecek. Batı Mahal Yalçınlar Group satılık daire tipleri 3 ayrı şekilde tasarlandı.

Yalçınlar Group Batı Mahal fiyatları!

Ulaşım bilgileri kapsamında Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunan proje 400 dönüm üzerinde inşa ediliyor. Yalçınlar Group Batı Mahal fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Yalçınlar Group Batı Mahal satılık villa!

İlk etap teslimlerinin 18 ay sonra yapılacağı proje 400 dönüm arsa alanı üzerinde bulunuyor. Yalçınlar Group Batı Mahal satılık villa büyüklükleri 526 metrekare den başlıyor.

Yalçınlar Group, ikinci villa projesine başlıyor!

İnşaat sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları’yla adım atan Yalçınlar Group, bölgede ikinci projeye başladı. Fiyatları 890 bin dolardan başlayan 150 villa yer alacak.

Yalçınlar Group Büyükçekmece'de büyüyecek!

Uzun yıllar fotoğrafçılık alanında gösterdikten sonra inşaat sektörüne giren ve ilk yatırımını İstanbul Büyükçekmece'de yapan Yalçınlar Group, yine aynı bölgede proje geliştirmeye karar verdi.

Yalçıntepe Group yeni genel müdür Haberi

Yalçıntepe Group yeni genel müdür

Kariyer yolculuğunda bugüne kadar çeşitli şirketlerde finans ve mali işler koordinatörlüğü ve genel müdürlük görevlerinde bulunan Tarık Tanık, Bahçeşehir’deki Maximoon projesiyle ön plana çıkan Yalçıntepe Group’a Genel Müdür oldu. 26 yıllık sektör deneyiminin ardından Mart 2012 itibariyle Yalçıntepe Group bünyesinde Genel Müdür olarak görevine başlayan Tanık, iyi derecede Arapça ve İngilizce biliyor.


1965 Siirt doğumlu olan Tarık Tanık, 1986’da Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. Profesyonel kariyerine, 1986 yılında İstanbul Defterdarlığı Bayrampaşa Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde başlayan Tanık, 1987-1990 yılları arasında Elif Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de ve 1990-1997 yılları arasında Ok Çivi Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Finans ve Mali İşler Koordinatörlüğü yaptı. Yeşilköy Honda Plaza’da (Tem Otomotiv A.Ş.) 1997-1998 yılları arasında Genel Müdürlük yapan...