04 / 05 / 2024

yalçıntepe maximoon çarşı nerede

yalçıntepe maximoon çarşı nerede

Yalçıntepe Group Maksimun Çarşı için ön talep toplamaya başladı. Maximoon Çarşı’da işyerlerinin metrekaresi 3 bin TL’den başlıyor...

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Orkun Altuğ tarafından kuruldu.

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Hdr Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musa Üngan, Murat Üngan, Yalçın Yaşar, Samet Yaşar ve Özkan Yaşar ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçıntepe Yapı Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Yalçıntepe tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Yalçın tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kağıthane, Nurtepe Mahallesi, Ayyüzlü Sokak'ta kuruldu.

CRE Yapı Denetim'in proje ve uygulama durdurma işlemi iptal edildi!

Mimar Meral Yalçıntepe tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 4. İdare Mahkemesi’nin 12.11.2015 tarihli ve E.2015/2172 sayılı kararı ile ‘‘dava konusu işlemin yürütülmesinin durdurulmasına’’ hükmedildi.

Gökhan Çakmak: Konut satışlarımızı doğru fiyatlandırmayla yapmamız gerekiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Yalçıntepe Group Satış Koordinatörü Gökhan Çakmak; konut satışlarını yaparken nelere dikkat etmek gerekir kısmına değindi...

Maximoon Evleri projesi 2015'te teslim!

Yalçıntepe İnşaat Maximoon Evleri İstanbul’un yaşam merkezi olan Bahçeşehir’de açılmış olan Akbatı Avym sizlere sadece 500 metre uzaklıkta konumlandırılıyor. Proje teslimlerinin 2015'te yapılması planlanıyor.

Bahçeşehir Maximoon'da 12 ay 0 faiz! 107 bin TL'ye!

Yalçıntepe Group'un İstanbul Bahçeşehir'deki projesi Maximoon'da Ramazan'a özel avantajlar dikkat çekiyor. Kampanya ile 107 bin TL'den başlayan fiyatlar, peşin alıma yüzde 5 indirim, 12 ay 0 faiz ve KDV fırsatı sunuluyor

Maximoon projesinde KDV Yalçıntepe Group tarafından karşılanıyor!

Yalçıntepe Group tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Maximoon projesinde Ramazan münasebetiyle başlatılan kampanyada KDV Yalçıntepe Group tarafından karşılanıyor. Projede daire fiyatları 107 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Yalçıntepe Group Maximoon daire fiyatları!

Yalçıntepe Group Maximoon daire fiyatları 107 bin 250 TL'den başlayarak değişiyor. Maximoon Evleri Bahçeşehir projesinde 12 ay vade farksız ödemeler yapılıyor. Proje bu yıl sonunda teslim edilecek...

Yalçıntepe Group Maximoon projesi!

Yalçıntepe Group Maximoon projesinde daire fiyatları 107 bin 250 TL'den başlayarak değişiyor. Bahçeşehir'de yükselen Maximoon Evleri'nde daireler bu yıl Aralık ayında sahiplerine teslim ediliyor...

yalçıntepe maximoon çarşı nerede Haberi

yalçıntepe maximoon çarşı nerede

Yalçıntepe Group,Bahçeşehir’in nitelikli konut projeleri arasında öne çıkan Maximoon projesinin bünyesindekiMaximoon Çarşı’da ön talep sürecini başlattı. 86 ticari birimin yer aldığı Maximoon Çarşı’daön talep süresine özel olarak metrekare fiyatı 3 bin TL’den başlıyor. İşyerlerinin büyüklükleri 50 ve 1.750 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Bahçeşehir’in merkezindeki Maximoon’dan ön talep toplama sürecine özel olarak avantajlı fiyatlarla işyeri sahibi olabilmek için son gün 20 Temmuz.


Maximoon, Atatürk Havalimanı’na 17 dakika, TEM Otoyolu’nun yeni gişelerine 400 metre, E5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor.YalçıntepeGroup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe,Maximoon Çarşı’da yer alan işyerlerinin yeri, konumu ve konsepti ile oldukça ilgi göreceğini ve yüksek prim sağlayacağını söylüyor. Günden güne değerlenen proje için ön talep toplama sürecini avantajlı fiyatlarla başlattıklarını belirtenYalçıntepe,Maximoon Çarşı’da yeralacak ticari birimleri konumlandırırken site sakinlerinin...