18 / 05 / 2024

Yale Kilit fiyatları

Yale Kilit fiyatları

Yale Kilit, yakın zamanda tanıtımını yaptığı alarm merkezi ile özellikle henüz yapım aşamasında olan ve satışa yeni çıkan inşaat projelerinin güvenliğini hedefliyor.Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık konu ile ilgili açıklama yaptı.

Çimento zammı şantiyelere kilit vurdurdu! Müteahhitler isyanda!

Çimento fiyatlarında yüzde 50’ye varan artışlar şantiyelere kilit vurdurdu. Müteahhitler inşaatların ve şantiyelerin hali hazırda girdi maliyetleri sebebiyle durduğunu açıkladı.

Uzmanlar altın için ‘kilit seviye’ diyerek yeni tahminini açıkladı! Hem altın alacaklar hem de altın satacaklar dikkat!

Yatırımcıların en çok merak ettiği konular arasında yer alan altın fiyatları için yeni tahmin geldi. Uzmanlar pek çok kişinin gündeminde yer alan altın fiyatları için ‘kilit seviye’ diyerek yeni tahminlerini açıkladı...

Kira ve barınma sorununda kilit yüksek enflasyon! Enflasyon düşerse, fiyatlarda geriye gelecek!

Ev alacak ve kiraya çıkacak binlerce kişi fiyatların düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Peki konutta kilit neden enflasyonda? İşte ayrıntılar...

Elektrikli arabası olanlara müjde! Lityum fiyatlarında düşüş var!

Yeni nesil bataryaların geliştirilmesi ve aşırı lityum üretimi, elektrikli araç bataryalarının üretiminde kilit rol oynayan lityum fiyatlarını düşürdü.

iPhone 14'te son dakika! Fiyatları ve özellikleri belli oldu! İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Akıllı telefon pazarının en popüler markalarından biri olan Apple, önümüzdeki aylarda iPhone 14 modellerini resmen tanıtacak. Yeni serinin telefonlarının kilit özellikleri ve fiyatları belli oldu! 

Ataköy Avrupa Konutları fiyatları!

Toplam 165 adet rezidans daire, 52 adet ofis ve ticari ünitelerin yer aldığı proje Kale Kilit arazisi üzerinde hayata geçirilecek. Ataköy Avrupa Konutları fiyatları 1+1 daireler 655 bin TL'den başlıyor.

Yale Alarm Merkezi 78 noktaya ulaştı!

Kilit endüstrisinin 172 yıllık köklü markası Yale, ev ve işyerlerinde ekonomik güvenlik sunduğu Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde 78 noktaya ulaştı..

Yale Kilit alarm merkezi sayısını 2 katına çıkartacak!

Yale Alarm Merkezi hizmetini, üç ay gibi kısa bir zaman içinde İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, İzmir, Kocaeli, Edirne, Diyarbakır, Kayseri ve Konya gibi pek çok büyük şehir de dahil olmak üzere toplam 24 ilde 78 noktaya taşıdı.

Yale Kilit dijital kapı dürbününü görücüye çıkarıyor!

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı”na katılıyor.

Yale Kilit'ten Dijital Kapı Dürbünü!

Kilitleme ve Güvenlik Sistemleri alanında faaliyet gösteren Yale Kilit, 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Ahşap, Çelik, Endüstriyel, Otomatik Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı'na katılıyor.

Yale Kilit konut projelerinin güvenliğine talip!

Yale Kilit, yakın zamanda lansmanını yaptığı alarm merkezi ile özellikle henüz yapım aşamasında olan ve satışa yeni çıkan inşaat projelerinin güvenliğini hedefliyor. Burçin Saltık bu hususla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yale Kilit 15-16 Aralık'ta iç mimarlarla buluşuyor!

Yale Kilit 15-16 Aralık'ta iç mimarlarla buluşuyor. Yale Kilit 15-16 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “1. ULUSLARARASI İÇ MİMARLIK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU”nun destekçileri arasında yer aldı.

Yale Kilit, Türkiye'deki konut projelerinin güvenliğine talip!

Yale Kilit, yakın zamanda tanıtımını yaptığı alarm merkezi ile özellikle henüz yapım aşamasında olan ve satışa yeni çıkan inşaat projelerinin güvenliğini hedefliyor.Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık konu ile ilgili açıklama yaptı.

Yale Kilit fiyatları Haberi

Yale Kilit fiyatları

Yale Türkiye Genel Müdürü Burçin Saltık, başta İstanbul olmak üzere ülke genelinde irili ufaklı binlerce yeni projenin olduğunu vurgulayarak “Alarm Merkezimiz ile konut projelerinin var olan güvenlik tedbirlerine ek çözümler sunuyoruz. Türkiye’de resmi rakamlara göre sadece geçen yıl 150 bin ev hırsızlığı gerçekleşti. Tamamı kablosuz montaj edilen ürünlerimiz ile ülke genelindeki 20 milyon konutun yanı sıra henüz yapım aşamasında olan inşaat projelerinin de güvenlik sistemine talibiz. İşe, projelerin örnek dairelerinden başlayacağız. Buralara alarm sistemlerimizi ücretsiz olarak kurup, daire almaya gelenlerin avantajlarımızı yerinde birebir görmesini amaçlıyoruz. Herhangi bir abonelik ücreti veya aylık hizmet bedeli gerektirmeyen “Alarm Merkezimiz”, yeni projelerde inşaat firmasına önemli bir maliyet avantajı sağlıyor. Konut sahipleri ise, güvenlik için düzenli aidat ödeme derdinden kurtuluyor” dedi.


Yale Alarm Merkezi’nde Premium...