21 / 05 / 2024

yalı kirası

yalı kirası

İstanbul boğazında bulunan 14 yalı yeni kiracılarını bekliyor. Milyon dolarlık yalıların kira fiyatları dudak uçuklatıyor. Aylık ödemeler 311 bin liraya kadar çıkıyor.

Hollanda’da özel sektördeki konutların kirasını düşürecek düzenlemeye onay! 300 bin konutun kirası 190 Euro düşecek!

Hollanda'da Temsilciler Meclisi özel sektördeki yalıtımı kötü, kirası yüksek olan evlere son verecek tasarıyı onayladı. Söz konusu onayla yaklaşık olarak 300 bin konutun kirası 190 Euro düşecek.

İstanbul’da kiralara öğrenci zammı! Eşyalı daireler 100 bin TL’ye kadar çıktı! Veliler satılık konut peşinde!

Eğitim için il değiştiren öğrencilerin taşınma telaşının başlaması ile beraber kiralar da uçuşa geçti. İstanbul’da 45 metrekare yalnızca bir odalı (1+0) dairenin kirası 45 bin TL’ye yükselirken, Fulya'da eşyalı daireler 100 bin TL’ye kadar yükseldi.

Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Kirası 600 bin TL olan yalının sahibini öğrenince çok şaşıracaksınız!

Boğazın gözdeleri arasında bulunan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL'ye Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kıran dizinin çekildiği yalı ise merak konusu oldu.

Boğaz’ın incisi yalılar yabancıların radarında!

İstanbul Boğazı’nın incisi yalılar; inanılmaz fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Aylık kirası 500 bin lira olan yalıya bile ilgili büyük.

1936 yılında Boğaziçi'nde 12 odalı yalının aylık kirası 4 liraymış!

1936 yılında Boğaziçi prestijini kaybediyormuş . Belediye Boğaz'daki bütün kiralık köşkler, yalılar üzerinde bir çalışma yaparak küçük bir risale yayınlamış. Boğaz'ın en ucuz yalıları Çengelköy'deymiş. Emirgan'da 10 odalı köşklerin kirası 15 liraymış.

Süreyya Yalçın, Beykoz'daki villasının kirasını ödememiş!

Lüks hayatıyla gündemden düşmeyen Süreyya Yalçın'ın evsahibini dolandırdığı iddia edildi. İkoncan, Beykoz Günyüzü Konakları'ndaki villasını kiralarken; kontratı şoförünün üzerine yaptı. Yalçın, yaklaşık 2 yıldır oturduğu evinin kirasını da ödemedi

Paşhan Yılmazel, ev kirasını ödemeyince icralık oldu!

Oyuncu Paşhan Yılmazel, Üsküdar'daki evinin kirasını ödemediği için icraya verildi. Yılmazel, Ekim 2008'de Bahçelievler Mahallesi Bosna Bulvarı'nda aylık 2 bin 800 TL'ye eşyalı bir daire kiraladı

Evinize 'dıştan yalıtım yaptırın' önerisi!

Ertan Buyruk, "İçten yalıtımda kolon ve kirişler yalıtılmadığından evlerin dıştan yalıtılmasına özen gösterilmesi gerek" dedi

Cefi Kamhi'ye Yalıkavak'taki marinası için iflas davası

Cefi Kamhi'ye Bodrum Yalıkavak'taki marinası için iflas davası açıldı. Dava, 13 Nisan'da görülecek

Eski bakan Lütfi Doğan sattığı yalısı için mahkemelik oldu

Eski adalet bakanlarından Lütfü Akdoğan, Boğaz'daki yalısını 6 milyon 250 bin dolara satan aracıya 50 bin dolar komisyon verince kıyamet koptu

18 milyon konutun yüzde 92'si yalıtımsız!

İZODER eski Başkanı Levent Ürkmez, Türkiye'deki 18 milyon konutun yüzde 92'sinin ısı yalıtımının bulunmadığını belirtti

EPDK binasının aylık kirası 200 bin lira!

Yeni yıla aylık kirası 200 bin lira olan yeni binasında giren EPDK'nın ikiye bölüneceği konuşuluyor

Yeniköy kıyısındaki yalıların değeri 2 milyar dolar!

İstanbul Boğazı tabii güzellikleri kadar paha biçilmez yalılarıyla da tanınıyor

yalı kirası Haberi

yalı kirası

İstanbul Boğazı'nın incisi 14 yalı kiracılarını bekliyor. Milyon dolarlık fiyatlara el değiştiren yalıların kira fiyatları cep yakıyor. Boğazın en pahallı evi için tam 90 bin dolar (311 bin lira) isteniyor. 


Gayrimenkul Danışmanı Esra Deniz, kiralık yalıların 10'unun Avrupa yakasında, 4'ünün de Anadolu yakasında olduğunu belirtti. Deniz, kiralıklar içinde en pahalısının 90 bin dolar ile Tarabya'daki bir yol yalısı olduğunu söyledi. Yalının 3 bin metrekare bahçe içinde 2 bin 500 metrekare kullanım alanlı olduğu söylendi.


Deniz, "Yüksek tavanlı, tarihi bir yalı. 7 salon, 21 odası var. Değişime müsait. Diğer ikinci pahalı kiralık yalı ise 60 bin dolarlık Recaizade Ekrem Yalısı"şeklinde konuştu.


En düşük fiyatın ise 15 bin euro (61 bin 635 lira) olduğunu anlatan Deniz, "Rumeli Hisarı'ndaki Ressam Şevket Dağ Yalısı, şu an...