02 / 05 / 2024

Yalıboyu OSB

Yalıboyu OSB

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık "Tekirdağ'da 13 adet sicil almış OSB bulunuyor. Bunların dört adedi altyapı inşaatı tamamlanan, diğerleri ise inşaatı devam eden OSB'ler olarak dikkat çekiyor. " dedi..

Tarım alanına OSB kurulamayacak!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında tarım alanlarına inşa edilen OSB'leri kaleme aldı.

Beylerbeyi'ndeki tarihi köşk 44.7 milyon TL'ye satışa sunuldu!

19. yüzyıl Neo-Osmanlı tarzında inşa edilmiş, ikinci derece tarihi eser olan Beylerbeyi Yalıboyu'ndaki bir yalı satışa çıkarıldı. 13 odalı ve 9 banyolu yalının satış fiyatı 44 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Antalya'da 9.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkuller!

Kaş İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli Kaş İlçesi Kalkan Yalıboyu Mahallesi 183 ada 3 parsel ve 196 ada 3 parsel ile Antalya İli Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi Beşkavaklar Mevkii 167 ada 27 parselde yer alan gayrimenkulleri 9 milyon 149 bin 229‬ TL'ye icradan satıyor...

Kaş'ta 6.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kaş İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli Kaş İlçesi Kalkan Yalıboyu Mahallesi Köyiçi Mevkii 196 ada 3 parsel ve 1ntalya İli Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi Beşkavaklar Mevkii 167 ada 27 parseldeki  gayrimenkulü 6 milyon 550 bin 229 TL'ye icradan satıyor...

Antalya'da 6,5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kaş İcra Dairesi, Antalya İli, Kaş İlçesi, Kalkan Yalıboyu Mahallesi, 196 ada, 3 parselde yer alan ev ve avlu vasfındaki gayrimenkulleri 6 milyon 550 bin 229,3 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Tekirdağ Yalıboyu OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesine ait yol, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 7 milyon 960 bin TL olarak belirlendi.

Murat Özcan: Yazlıklarda da su yalıtımı yapılmalı!

Tatil sezonu yaklaşırken, uzmanlar tatil beldelerinde yıl boyu kapalı kalan yazlıkların sahiplerini, kanserojen etkilerin önüne geçme, bina ömrünü uzatma ve depreme dayanma açısından hayati önemdeki "su yalıtımı" konusunda uyarıyor.

Su yalıtımı bina ömrü ve insan sağlığı için şart!

Tatil sezon yaklaşırken, uzmanlar tatil beldelerinde yıl boyu kapalı kalan yazlıkların sahiplerini, kanserojen etkilerin önüne geçme, bina ömrünü uzatma ve depreme dayanma açısından hayati önemdeki “su yalıtımı” konusunda uyarıyor.

Trakyum Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Trakyum Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi, Coşkun Bektaş Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Başakşehir, İkitelli Osb Mahallesi, Demirciler Sitesi'nde açıldı.

Su yalıtımı bina sağlamlığı için önemli!

Yaz mevsimi ile şenlenen tatil beldelerinde yıl boyu kapalı kalan yazlıkların sahiplerini her yıl kötü sürprizler bekliyor. Uzmanlar uyarıyor: “Yazlık alırken ‘su yalıtımı var mı?’ diye sorun!

Ortak Atıksu Arıtma Tesisi için 895 Bin TL ödenek müjdesi!

T. Ziyaeddin Akbulut "Veliköy, Kapaklı, Velimeşe ve Yalıboyu Organize Sanayi Bölgelerinin kredilendirilen Ortak Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı için 2014 yılında gönderilen ödeneğe ek olarak 895 Bin TL daha ödenek aktarıldı" dedi

Beylerbeyi'ndeki binanın 1/8'lik hissesi icradan 8.7 milyon TL'ye satışta!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından Üsküdar Beylerbeyi Yalıboyu Caddesi'nde yer alan binanın 1/8'lik hissesini satışa sunuluyor. İhalesi; 24 Şubat 2015 günü 11:20- 11:30 arasında yapılacak.

Berkosan Yalıtım Bozüyük OSB'de fabrika açıyor!

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş, Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi (BORSAB)'den satın aldığı sanayi arsası üzerinde üretim binası, idari bina ile müştemilatı ve üretim ile tüm altyapı işlemlerini tamamladı...

Yalıboyu OSB Haberi

Yalıboyu OSB

Tekirdağ'da 13 adet sicil almış OSB bulunuyor. Bunların dört adedi altyapı inşaatı tamamlanan, diğerleri ise inşaatı devam eden OSB'ler olarak dikkat çekiyor. Sicil alan 13 OSB'den 12'si karma OSB, Çorlu Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ise ihtisas OSB niteliğinde. 12 adet karma OSB'de ortalama doluluk oranı yüzde 41.72 iken, Çorlu Deri ihtisas OSB'de ise bu oran yüzde 59.52'yi buluyor. Kentte yer alan dört adet OSB'nin ihtiyacı karşılayamaması ve İstanbul'un sanayisinin Trakya Bölgesi'ne yoğun olarak kaymasına karşılık, uzun süre yeni OSB kurulması için Bakanlığımıza başvuru olmamasının sonucu, Trakya genelinde ve özellikle de Ergene Havzası'nda plansız bir sanayileşme yoğunluğu yaşandı. Plansız sanayileşmenin yoğunlaştığı bölgelerin 'Islah OSB (IOSB)' çatısı altında toplanması için, 12 Nisan 2011 tarihli ve 27903 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan...