14 / 05 / 2024

Yalıçiftlik Gayrimenkul adres 

Yalıçiftlik Gayrimenkul adres 

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koçer tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 9 ilde 32 arazi ve taşınmazı tahsise çıkardı!

Tahsise çıkarılan yerler arasında Bodrum’da yer alan büyük bölümü orman alanı olan 40 bin dönümlük İçmeler ile Yalıçiftlik’teki alanlar ve yanında Antalya’da otel personeline lojman yapımını öngören 5 tahsis de bulunuyor.

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

Tuzla’nın en gözde noktası Mercan koyunda yükselen Mercan Tuzla Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'un gayrimenkul sponsoru oldu. Bosphorus Boat Show 11 – 20 Kasım tarihleri arasında, Vesen Yalıları gayrimenkul sponsorluğunda ziyaretçileri ile bir araya gelecek. 

Ay Yalı Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Yalı Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ayhan Yolcu ve Yakup Uysal ortaklığında kuruldu.

Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın inşaatı durdu mu?

Yalıçiftlik mevkiindeki Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin dairelerden oluşan ikinci bölümde inşaatın durduğu iddia edildi...

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koçer tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu Bodrum Yalıçiftlik'teki arsasını satıyor!

Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun Bodrum Yalıçiftlik'te bulunan arazisine otel yapacağı konuşuluyordu. Hatta araziye "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asılmıştı. Ağaoğlu bu projeden vazgeçti. Hatta araziyi satmak için müşteri arıyor...

Birleşik Gayrimenkul Yalıkavak projesi için düğmeye bastı!

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'un son dönemlerde en popüler ilçesi Yalıkavak'ta hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı...

Yalıkavak 2 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıkavak 2 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 25 milyon 80 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Ali Merza Ali, Fawad Hanif ve Issam Abdallah Ali İssa tarafından kuruldu.

Yalıkavak 1 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıkavak 1 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 58 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Ali Merza Ali, Fawad Hanif ve Issam Abdallah Ali İssa tarafından kuruldu.

Emlak Konut, Yalı Ataköy'den 5.1 milyon TL'lik gayrimenkul aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yalı Ataköy projesindeki 22 No'lu apart üniteyi KDV dahil 5 milyon 118 bin 768 TL'ye TOKİ'den satın aldı...

Sera Group'tan Bodrum'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group, Bodrum'daki gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yalıçiftlik Barbaros Koyu'nda devre tatil modeliyle satışa sunduğu projeyi 1 Temmuz itibariyle hizmete açacak olan Sera, ikinci projenin de kaba inşaatını tamamladı.İki projenin tamamlanmasıyla yatırım 100 milyon dolara çıkacak. 

Mudanya Yalıçiftlik Barajı'nın inşaatı tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımına başlanılan Mudanya'daki Yalıçiftlik Barajı'nın inşaatı tamamlandı. Temelden 36,5 metre yüksekliğe sahip barajın 2019 yılında bitirilmesi planlanıyor.

Yalıçiftlik Gayrimenkul adres  Haberi

Yalıçiftlik Gayrimenkul adres 

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koçer tarafından kuruldu.

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi konusu:
A-Şirketin Amaç ve Konusunu oluşturan işlerin başlıcaları şunlardır:1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk havadepoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayibölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imardurumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, katmülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Bu hususlardadanışmanlık ve ekspertiz hizmetleri vermek... ve ana sözleşmesinde yazılı olan...