09 / 05 / 2024

Yalıcılar Danışmanlık adres

Yalıcılar Danışmanlık adres

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yalıcılar tarafından kuruldu.

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Teymur tarafından kuruldu.

Plantre Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Plantre Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Cinan tarafından kuruldu.

Harputlular İnşaat Malzemeleri Emlak Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Harputlular İnşaat Malzemeleri Emlak Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tokgöz tarafından kuruldu.

Struco Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Struco Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Hayrettin Engür tarafından kuruldu.

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saeed Shaashaa ve Suhayla Aljoughl ortaklığında kuruldu.

El Haci Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Haci Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Alahmad Aljneıd tarafından kuruldu.

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Uludağ tarafından kuruldu.

We Freedom Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

We Freedom Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli iel Taıguo Lıu ve Yangzıweı Zhang ortaklığında kuruldu.

Nashnoush Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nashnoush Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Abdullrrahman M. Nashnousa, Kumana Mohamed Nashnoush ve Salem Nashnoush ortaklığında kuruldu.

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kötek tarafından kuruldu.

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Kılıç tarafından kuruldu.

Pratibha Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pratibha Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Mirhan tarafından kuruldu.

Yalıcılar Danışmanlık adres Haberi

Yalıcılar Danışmanlık adres

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yalıcılar tarafından kuruldu.

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Şirket, her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak, bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmî kurumlardan her türlü inşaat ve iskân ruhsat işlemleri yapmak, 2- Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat, peyzaj projesi ve uygulaması, dekorasyon, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak, 3- Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek, 4- Yurt içinde ve yurt dışında konut, işyeri ve her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu...