11 / 05 / 2024

Yalın Evler ev fiyatları

Yalın Evler ev fiyatları

Yalın Evler Göktürk teslim tarihi Ocak 2014 senesi olarak belirlendi. Yalın Evler Göktürk konut fiyatları 207 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...

Yalın Evler ev fiyatları!

Yalın Evler ev fiyatları 207 bin dolar ile 911 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. Kemerburgaz Göktürk'te yükselen Yalın Evler projesinin 2016 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Tuba Ünsal Yalıkavak'tan ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına devam eden eski manken Tuba Ünsal, Bodrum Yalıkavak'tan ev satın aldı. 

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran Bodrum'da 100 bin TL'ye villa kiraladı!

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran Bodrum'da, misafirleri için yaklaşık 100 bin liraya ev kiraladı.

Yalçın Gül'ün evinde arama yapılmasına ilişkin açıklama!

FETÖ soruşturması kapsamında işadamlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda Yalçın Gül’ün ev ve iş yerlerinde aramalar yapıldığı ile ilgili haberler çıkmıştır. Asılsız ihbar nedeniyle yapılan aramalar sonucunda herhangi bir işlem yapılmamıştır.

Şehit Polis Yalçın Yamaner'in ailesine ev alındı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Siirt'te PKK'lı teröristlerin kullandığı hücre evine düzenlenen operasyonda şehit olan özel harekat polisi Yalçın Yamaner'in ailesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ev sözünü yerine get

Ordulu Şehit Yalçın Yamaner'in ailesine ev alınacak!

Siirt'te terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Yalçın Yamaner'in ailesi için Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde yeni bir ev satın alınacak.

Şebnem Dinçgör Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı!

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı.

Melih Yalçın: Asansör denetimleri gereksiz görülüyor!

MMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın: "Denetleyici personelimizi binalarına sokmayan, denetim raporu çıktığı halde raporunu teslim almayan çok fazla bina sahibi var. Bunların eğitilmesi gerekir. Denetimin gerekli olduğuna inanılmıyor" dedi.

Sanko Park AVM'nin 3+1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), EdecanGroup işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3-1-1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı...

Sanko Park AVM'nin ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), Edecan Group işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3 + 1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı.

Ahmet Yalçın kimdir?

2005 yılında MAY Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de kurucu ortak olan Ahmet Yalçın kimdir? MAY Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yalın Evler Göktürk adres!

İstanbul Avrupa yakasında hayata geçirilen Yalın Evler Göktürk adres bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yalın Evler Göktürk projesinde 1+1' den 5+1'e kadar daire seçeneği yer alıyor...

İş Bankası ön onaylı ev kredisi veriyor!

İş Bankası ön onaylı ev kredisi veriyor. İş Bankası ev sahibi olmak isteyenlere özel 'Ön Onaylı Ev Kredisi' ürürünü ile tüketicinin alacağı eve daha kolay karar vermesini kolaylaştırıyor.

Türk halkının hayalindeki ev!

Türklerin hayalindeki evin özellikleri ortaya çıktı. Hurriyetemlak.com konut arama verilerine göre, Türk halkının yüzde 51’i 3 oda 1 salon ev arıyor.İşte Türk halkının hayalindeki ev...

Yalın Evler ev fiyatları Haberi

Yalın Evler ev fiyatları


İstanbul Kemerburgaz Göktürk bölgesinde inşa edilen Yalın Evler projesi 39 bin 800 metrekare inşaat alanına sahip. Yalın Evler Göktürk projesi Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat ortaklığında yükseliyor.


Yalın Evler Göktürk teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. Yalın Evler Göktürk projesinde 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor.


146 adet daire ve 10 adet ticari ünitenin yer aldığı Yalın Evler Göktürk projesinde daireler 67 metrekare ile 261 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı. Yalın Evler ev fiyatları 207 bin dolardan başlıyor.


Yalın Evler Göktürk satış listesi


67 - 118 metrekare 1+1 daireler 207 bin dolar,

116 - 179 metrekare 2+1 daireler 372 bin dolar,

134 - 162 metrekare 2,5+1 daireler 503 bin dolar,

143 - 209 metrekare 3+1 daireler 516 bin dolar,

148 - 249...