27 / 05 / 2024

yalın evler eyüp

yalın evler eyüp

2014 yılının Ocak ayında teslim edilecek olan Yalınevler Göktürk fiyat ları haberimizin içerisinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Aksüs Yapı, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi için harekete geçti. Peki, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi nerede? İşte Aksüs Yapı'nın Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kuyaş Büyükartı İnşaat, Eyüp Bahariye Sitesi'ni dönüştürecek!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın bağlı ortaklarından Kuyaş Büyükartı İnşaat Eyüp'te kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Proje kapsamında 310 arsa sahibinin 215'iyle sözleşme imzalandı.

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları tam gaz devam!

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları kapsamında Haliç’e 70 metre uzunluğunda 42 kazık çakıldı. Projenin çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi 21 Eylül'de!

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi 21 Eylül'de gerçekleştirilecek. 420 günde tamamlanacak olan hattın saatte bin 500 yolcu taşıması bekleniyor.

Eyüp Akbal: Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, referandum sonrası görüşlerini paylaştı. Akbal, "Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum" dedi.

Eminönü'nden Eyüp'e tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Eminönü'nden Eyüp'e uzanacak bir tramvay hattı yapılacağının müjdesini verdi. Topbaş, hattın ihalesi ve yer teslimlerinin yapıldığını söyleyerek Haliç sahilden geçeceğini belirtti.

Eyüp Karadolap ve İslambey kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İstanbul Eyüp İlçesi, Karadolap ve İslambey Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Sınırları'na ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Eyüp Karadolap ve İslambey'de dönüşüm başlıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey ve Karadolap mahallelerinde yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi için TOKİ ile bir protokol imzaladı.

Eyüp'ün otopark sorunu çözülüyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut'u ziyaret etti. Ziyarette Başkan Remzi Aydın ve Genel Müdür Nurettin Korkut, Eyüp'te mevcut otoparkları ve otopark sorunlarını konuştu.

Eyüp'te kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Eyüp Belediye Başkanı Aydın, "Yeni ve daha modern bir Eyüp için mahallelerimize toplamda 6 yeraltı otoparkı yapıyoruz. Kentsel dönüşüm için de çalışmalara başladık." dedi.

Eyüp'ün caddeleri genişletiliyor!

Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol genişletme, istinat duvarı çekme ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Kısırkaya Hayvan Barınağı’nın 2. etabı Eyüp'e taşınacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nin Haziran ayı oturumlarında Kısırkaya Hayvan Barınağı’nın 2. etapta bulunan prefabrik binaların Eyüp ilçesi Işıklar mahallesinde bulunan alana taşınmasına karar verildi.

Ortadoğu Grup'tan Eyüp'e 200 konutluk dönüşüm projesi!

Ortadoğu Grup, Eyüp’ün ilk kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Hak sahipleriyle anlaştık, 200 konutluk proje yapacağız” dedi.

yalın evler eyüp Haberi

yalın evler eyüp

Eyüp Kemerburgaz Göktürk'te hayata geçirilen Yalın Evler projesi, Keleşoğlu İnşaat ile Zilal İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 8 bin 600 metrekare alan üzerinde hayata geçirile projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm konut seçenekleri yer alıyor.


2014 yılının Ocak ayında teslimlerinin gerçekleşeceği Yalın Evler Göktürk projesinde banka kredisi kullanmak mümkün. Projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan konut bedeli banka kredisi ile vadelendiriliyor.


Yalınevler projesi içerisinde çocuk oyun alanları, toplantı salonları, lobby cafe, sauna , otopark, güvenlik hizmeti, fitness merkezi, açık yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Yalınevler Göktürk fiyat!


Yalınevler Göktürk fiyat ları şu şekilde; 67 metrekare ile 118 metrekare 1+1 konutlar 250 bin dolar ile 364 bin dolar, 116 metrekare ile 179 metrekare 2+1 konutlar 372 bin dolar ile 591 bin dolar, 134...