17 / 05 / 2024

yalın evler kat planları

yalın evler kat planları

Ocak 2014 tarihinde teslimlerinin gerçekleşeceği Yalın Evler daire planları 1+1'den 5+1'e kadar tasarlandı. Projede fiyatlar 250 bin dolardan başlıyor...

Soner Yalçın'ın Levent'te sit alanındaki villasında kaçak eklenti iddiası!

Soner Yalçın’ın Levent'te sit alanındaki villasında kaçak eklentiler yaptığına ilişkin fotoğraflar ortaya çıktı. otoğraflarda bodrum kat ilave edilen villanın tabanının komple delinip yıkıldığı görülüyor...

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen Metin Yalçın hayatta kaldı!

Adana’da inşaatın 9’uncu katından düşen 46 yaşındaki işçi Metin Yalçın güvenlik amacıyla çekilen file sayesinde hayatta kaldı. Benzer kazalarda onlarca işçi ölmüştü.

Konya'da inşaatın 4. katından düşen işçi öldü!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, bir işçi inşaatın 4. katından, asansörle çıkarılan harcı almaya çalıştığı sırada dengesini kaybederek düştü. Ağır yaralanan Doğan Yalçın (31), kaldırıldığı hastaneden kurtarılamadı.

Yalın Evler Göktürk adres!

İstanbul Avrupa yakasında hayata geçirilen Yalın Evler Göktürk adres bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yalın Evler Göktürk projesinde 1+1' den 5+1'e kadar daire seçeneği yer alıyor...

Yalın Evler Göktürk'te yaşam yaz sonu başlıyor!

Kemerburgaz Göktürk'te, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisiyle "yerden göğe kadar farklı" bir proje olan Yalın Evler'de yaşam, yaz sonu okullar açılmadan önce başlıyor.

Kemerburgaz Yalın Evler ödeme planı!

Kemerburgaz Yalın Evler ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Yalın Evler Kemerburgaz ne zaman teslim?

Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat ortaklığıyla yaşama geçirilen Yalın Evler Kemerburgaz ne zaman teslim sorusuna Ağustos 2014 cevabı veriliyor. İçerisinde 146 adet dairenin bulunduğu projede banka kredisi kullanılıyor...

Göktürk Yalın Evler'de yaşam yaz sonu başlıyor!

Şeffaf cam cephesiyle dikkat çeken Kemerburgaz Göktürk Yalın Evler'de yasam yaz sonu itibariyle başlıyor. Yüzde 80'i tamamlanan cevreci projede 146 konut ve 10 dükkan yer alıyor.

Yalın Evler Göktürk adres bilgileri!

Dairelerin teslimlerinin Ağustos 2014'de gerçekleşeceği Yalın Evler Göktürk adres bilgileri şu şekilde: İstanbul Caddesi No:56 Göktürk Eyüp/İSTANBUL. Proje, 39 bin 800 metrekare alan üzerinde konumlanıyor...

Yalın Evler projesinde fiyatlar 207 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Kemerburgaz Göktürk'teki Yalın Evler projesi, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisi ile dikkat çekiyor. Ormana komşu olan proje, toplam 146 konut ve 10 dükkandan oluşuyor...

Yalın Evler projesi Şeffaf dış cephesi ile dikkat çekiyor!

İstanbul Kemerburgaz Göktürk'teki Yalın Evler projesi, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisi ile dikkat çekiyor. Projede daire fiyatları 207 bin dolardan başlıyor.

Göktürk Yalın Evler’de yaşam, yaz sonu başlıyor!

Kemerburgaz Göktürk’te, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisiyle “yerden göğe kadar farklı” bir proje olan Yalın Evler’de yaşam, yaz sonu okullar açılmadan önce başlıyor.

Göktürk Yalın Evler projesinin yüzde 75'i tamamlandı!

Yalın Evler Projesi’nde, “mutlu sona” birkaç adım kaldı. Fiyatları 207 bin dolardan başlayan dairelerin yüzde 50’si, 1,5 yıl içinde satılırken, inşaatın da yüzde 75’i tamamlandı.

yalın evler kat planları Haberi

yalın evler kat planları

146 adet konutun yer aldığı Yalın evler projesi, İstanbul Eyüp'te hayata geçiriliyor. 2014 yılının Ocak ayında teslim edilecek olan proje Keleşoğlu İnşaat ile Zilal İnşaat imzası ile yükseliyor.


8 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Yalın Evler projesinde ayrıca 10 adet mağaza bulunuyor. Proje 39 bin 820 metrekare inşaat alanına sahip.


Banka kredisine uygun olan Yalın Evler daire planları 1+1'den 5+1'e kadar tasarlandı. Projede konut bedelinin yüzde 75'ine kadar kredi kullanmak mümkün.


Yalın Evler projesi içerisinde yer alan 67 metrekare ile 118 metrekare 1+1 daireler 250 bin dolar ile 364 bin dolar, 116 metrekare ile 179 metrekare 2+1 daireler  372 bin dolar ile 591 bin dolar, 134 metrekare ile 162 metrekare 2,5+1 daireler 503 bin dolar ile 546 bin dolar, 143...