27 / 05 / 2024

yalın evleri nerede

yalın evleri nerede

2014 yılının Ocak ayında teslim edilecek olan Yalınevler Göktürk fiyat ları haberimizin içerisinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

Abel Evleri nerede inşa ediliyor?

Abel İnşaat tarafından inşa edilen Abel Evleri nerede inşa ediliyor sorusuna, Çengelköy yanıtını verebiliriz. 

Ahes Misal İstanbul Evleri nerede?

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 5 bin 230 TL'den başlıyor. Ahes Misal İstanbul Evleri nerede?

Eke Aydos Evleri nerede? İşte lokasyon!

İnşaat çalışmaların yakında başlayacağı Eke Aydos Evleri konut ve ticari alanlarından meydana geliyor. Proje 8 blok şeklinde yükseliyor. Peki Eke Aydos Evleri nerede? İşte lokasyon!

Avenue İstanbul Evleri nerede?

Avenue İstanbul Konutları Gül İnşaat tarafından 436 daire, ticaret alanları ve iki katlı AVM olarak planlandı. Avenue İstanbul Evleri nerede?

Satıroğlu Marmarada Evleri nerede?

Satıroğlu İnşaat imzası taşıyan Marmarada Evleri 246 daireden meydana geliyor. Proje 40 bin 20 metrekare inşaat alanına sahip. Peki Satıroğlu Marmarada Evleri nerede?

Adres Koru Evleri nerede?

Bayraktar İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Koru Evleri'nin fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Adres Koru Evleri nerede?

Makyol Yaşam Evleri nerede?

Makyol İnşaat tarafından hayata geçirilen Makyol Yaşam projesinde toplam 464 konut ve 84 dükkan bulunuyor. Peki Makyol Yaşam Evleri nerede?

Park Mavera 2 evleri nerede?

Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Park Mavera 2 projesi, 556 konut ve 252 ticari üniteden oluşuyor. Peki, Park Mavera 2 evleri nerede?

Resim İstanbul Evleri nerede?

Ortadoğu Grup tarafından 82 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen Resim İstanbul Evleri'nin tamamı Temmuz ayının sonunda teslim edilmiş olacak. Peki, Resim İstanbul Evleri nerede?

Mevsim İstanbul Evleri nerede?

Sarılar İnşaat tarafından inşa edilen Mevsim İstanbul projesi, 10 katlı üç blokta, 187 daireden oluşuyor. Peki, Mevsim İstanbul Evleri nerede?

Akadia Modern Evleri nerede?

MBM İnşaat imzası taşıyan Akadia Modern Projesi, 891 konut ve 23 ticari birimden oluşuyor. Peki, Akadia Modern Evleri nerede?

yalın evleri nerede Haberi

yalın evleri nerede

Eyüp Kemerburgaz Göktürk'te hayata geçirilen Yalın Evler projesi, Keleşoğlu İnşaat ile Zilal İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 8 bin 600 metrekare alan üzerinde hayata geçirile projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm konut seçenekleri yer alıyor.


2014 yılının Ocak ayında teslimlerinin gerçekleşeceği Yalın Evler Göktürk projesinde banka kredisi kullanmak mümkün. Projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan konut bedeli banka kredisi ile vadelendiriliyor.


Yalınevler projesi içerisinde çocuk oyun alanları, toplantı salonları, lobby cafe, sauna , otopark, güvenlik hizmeti, fitness merkezi, açık yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Yalınevler Göktürk fiyat!


Yalınevler Göktürk fiyat ları şu şekilde; 67 metrekare ile 118 metrekare 1+1 konutlar 250 bin dolar ile 364 bin dolar, 116 metrekare ile 179 metrekare 2+1 konutlar 372 bin dolar ile 591 bin dolar, 134...