02 / 05 / 2024

yalıncak fengo otel ne zaman açılacak

yalıncak fengo otel ne zaman açılacak

Trabzon’un Yalıncak Beldesi’nde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Avrupa Birliği (AB) destekli proje kapsamında inşa edilen 3 yıldızlı Fengo Otel hizmete açıldı...

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

ODTÜ kampüsünün imar planları değişti!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde 7 Eylül’de Yalıncak Mahallesi ODTÜ yerleşkesi içerisinde yer alan 821, 822, 828, 829, 832, 833, 834, 835, 840, 841, 842, 843, 846, 851 numaralı parsellerin olduğu alana ait parselasyon planının askıya çıktığını belirtti...

Ali Ağaoğlu Bodrum Yalıçiftlik'teki arsasını satıyor!

Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun Bodrum Yalıçiftlik'te bulunan arazisine otel yapacağı konuşuluyordu. Hatta araziye "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asılmıştı. Ağaoğlu bu projeden vazgeçti. Hatta araziyi satmak için müşteri arıyor...

Özcan Deniz Cactus Otel'den apart kiraladı!

Eski eşi Feyza Aktan ile barışan Özcan Deniz, Yalıkavak'taki Cactus Otel'de apart kiraladı.

Trabzon'da 18.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Trabzon İli, Yomra İlçesi, Kaşüstü Mahallesi, Yalı Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 18 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tarihi Kocataş Yalısı otel oluyor!

İstanbul Boğazı’nın en görkemli yapıları arasında yer alan Sarıyer’deki tarihi Kocataş Yalısı otel oluyor.

Bodrum Kissebükü’ndeki Adalıyalı Koyu için betonlaşma uyarısı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un sahibi olduğu ETS şirketinin otel yapmak istediği Bodrum Kissebükü’ndeki Adalıyalı Koyu için betonlaşma uyarısı yapıldı.

Katarlılar Boğaz’da aldıkları yalıları otel ve SPA yapacak!

Sarıyer'deki Kocataş, Sait Paşa yalıları ve 25 dönüm arazideki tarihi yapıları Katarlı işadamı Omar Hussain Alfardan satın aldı..

Kocataş Yalısı 200 milyon dolara otel oldu!

20 yıl önce büyük yangın sonrası kullanılamaz hale gelen Kocataş Yalısı, yeniden hayat buldu. Katarlı iş insanı Omar Hussain Alfardan tarafından satın alınan yalı 200 milyon dolarlık yatırımla lüks bir otele çevrildi.

Hg Otel Turizm Ve Restaurant Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hg Otel Turizm Ve Restaurant Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Casa Marie Trabzon daire fiyatları 2017!

Trabzon Yalıncak'ta Muzaffer İnşaat imzası ile hayata geçirilen Casa Marie projesinde daireler 2020 yılı içinde teslim edilecek..

yalıncak fengo otel ne zaman açılacak Haberi

yalıncak fengo otel ne zaman açılacak


Trabzon’un Yalıncak Beldesi’nde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Avrupa Birliği (AB) destekli proje kapsamında inşa edilen 3 yıldızlı Fengo Otel hizmete açıldı.


Otel işletmecisi Sebahat Keleş , yerelde Trabzon, genelde ise ülke turizmine hizmet vermek için yola çıktıklarını ifade ederek ”2014 yılında hizmete açılan, sahil yolunun hemen yanında bulunan Fengo Otel, Trabzon Havalimanı'na 1 km, şehir merkezine 8 km, Cevahir Alışveriş Merkezi'ne ise yaklaşık olarak 1 km mesafedeki eşşiz konumu ile değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Hotelimiz 19 standart oda ve 3 suit oda olmak üzere toplamda 22 oda ve 50 adet yatak ile hizmete sunulmuştur. Hotelimiz birbirinden farkı 22 odası, deniz manzarası ve kumsalı ile hiç bilmediğimiz bir Trabzon'u yaşatacak. Fengo Otel konuklarına sunduğu konfor ve hizmeti...