29 / 05 / 2024

yalıtım fabrikasında yangın

yalıtım fabrikasında yangın

Sabahın ilk ışıklarıyla beraber yangının acı tablosu ortaya çıktı. Ege Bölgesi sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar, Tire OSB 'ye gelerek, yanan fabrikada incelemelerde bulundu.

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kaan Dişkaya tarafından kuruldu.

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Yalıtım yaptırmadan önce okuyun! Yalıtım hakkında en çok sorulan 9 soru ve cevabı!

İzocam, "Isı yalıtımı zamanla etkisini kaybeder mi? Yalıtım, yaz aylarında çatı katlarındaki bunaltan sıcaklara çare olur mu? Yalıtımla faturalarımda ne kadar tasarruf sağlarım?..."  sorularına açıklık getirdi.

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Osman Duydukoğlu tarafından kuruldu.

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Ev sahibi yalıtım yaptırmıyorsa dikkat!

Hürriyet gazetesi yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında “Kiracının yalıtım yaptırılmasını isteme hakkı var mı? sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Konutların yüzde 80'inde yalıtım yok!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Türkiye'de yaklaşık 10 milyon civarında bina var. Bu 10 milyon civarında binanın yüzde 80'inde yalıtım yok veya çok kötü yalıtım uygulamaları var" dedi.

İpragaz ve Ode Yalıtım tasarruf, verim ve zaman kazancı sunacak!

Türkiye’nin köklü enerji şirketleri arasında yer alan İpragaz ile yalıtım sektörünün öncü firması ODE Yalıtım arasında, yalıtım uygulamacılarının ihtiyaçlarına ideal çözüm sağlayan yeni bir iş birliğine imza atıldı.

Isı yalıtımıyla faturayı yüzde 50 düşürmek mümkün!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe yaptığı açıklamada, “Isı yalıtımına yaptığımız yatırım ısıtma faturalarından yaklaşık yüzde 50 tasarruf sağlanıyor" dedi.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

yalıtım fabrikasında yangın Haberi

yalıtım fabrikasında yangın


Tire Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Dinamik Isı Makine Yalıtım Fabrikası'nı üç saate yutan alevlerin faturası ağır oldu. Fabrikanın sahibi Metin Akdaş, ilk belirlemelere göre yangında zararın en az 20 milyon lira olduğunu savundu. Dün fabrikanın enkazını inceleyen EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, önemli bir sanayi tesisinin yanmasından büyük üzüntü duyduğunu söyledi.


İki işçi etkilendi

Cumartesi akşamı 17.45'te henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Paketleme tesisinde başlayan yangın fabrikayı kısa sürede teslim alırken, içerde çalışan Mustafa Dağlı (32) ve Fehmi Akyürek (26) adlı işçiler dumandan zehirlenerek, Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İzmir, Tire, Bayındır, Torbalı'dan gelen itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangın 3 saatte kontrol altına alınabildi. 

İtfaiye ekipleri, yangını içinde likit gaz bulunan yakıt tanklarına sıçramadan, kontrol altına...