07 / 05 / 2024

yalıtım faturaları düşürürmü

yalıtım faturaları düşürürmü

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği önümüzdeki kış ısınma maliyetlerini düşürmek için evlerdeki ısı kaybının büyük bölümünün yalıtımsız binalardan kaynaklandığını ve en önemli koşulun yalıtım olduğunun uyarısını yineledi.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

ODE Yalıtım'a İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden ödül!

ODE Yalıtım İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından “2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kürşad Yıldız, Burak Can Eyliksever ve Rabia Tuğçe yıldız ortaklığında kuruldu.

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enver Akkaya ve Kalender Akkaya ortaklığında kuruldu.

ODE Yalıtım'dan inşaat projelerinde verimliliği artıracak çözümler!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı beş kıtada yer alan 75’in üzerindeki ülkede yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım, dijital dönüşümü ve sektörün ihtiyaçlarını göz önüne alarak geliştirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek “ODE BIM Kütüphanesi”ni oluşturdu.

Erhan Özdemir: Su yalıtımı binaların dayanıklılığını artırır!

ODE Yalıtım’ın Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, büyük depremin yıl dönümünde su yalıtımının öneminden bahsetti.

Isı yalıtımıyla faturayı yüzde 50 düşürmek mümkün!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe yaptığı açıklamada, “Isı yalıtımına yaptığımız yatırım ısıtma faturalarından yaklaşık yüzde 50 tasarruf sağlanıyor" dedi.

ODE Yalıtım'dan 125 milyon TL'lik yatırım!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan yaptığı açıklamada “2023 yılına kadar AR-GE, dijital dönüşüm, operasyonel verimlilik ve üretim tesislerimizdeki kapasite artışı için 125 milyon TL'iik yatırım hedefliyoruz" dedi.

Gizem Özgüney, ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Türkiye’de yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney oldu...

ODE Yalıtım'a TAİDER'den büyük ödül!

ODE Yalıtım, TAİDER Aile İşletmeleri Derneği tarafından aile şirketlerinde sürdürülebilirlik bilincinin gelişmesini desteklemek için hayata geçirilen Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü’nü kazandı.

Binalarda yalıtım ile doğal gaz faturasında tasarruf!

İzocam, artan doğalgaz fiyatları ve yaklaşan kış koşullarında faturaları düşürmek için bina yalıtımının sağlayacağı avantajlara dikkat çekiyor. İzocam Genel Müdür Yardımcısı Doruk Özcan, yalıtım ile doğalgaz faturalarının yaklaşık yüzde 60 oranında düşürülebileceğini söyledi...

Su yalıtımı depreme karşı kalkandır!

ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Akdemir, Su sızıntılarının binaların yaşam sürecini ve dayanıklılığını etkileyen en önemli faktörlerden olduğunu söyledi...

yalıtım faturaları düşürürmü Haberi

yalıtım faturaları düşürürmü

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, Türkiye’de enerjinin yüzde 40’ının konutlarda kullanıldığını ve bu enerjinin yüzde 85’inin ısınma ve soğutma için harcandığını anımsattı. Kış soğukları başlamadan vatandaşların binalarının yalıtımlarını yaptırması gerektiğini belirten Eruslu, “Isı yalıtımı standartlara uygun ürünler doğru detaylarda doğru işçiliklerle uygulandığında en az yüzde 50 tasarruf sağlıyor. Isınma için harcanan aylık ortalama 200 TL’lik yakıt faturası 100 TL’ye düşüyor. Örneğin, İstanbul'da 100 metrekarelik bir daire için kış sezonunda yalıtımsız bir binada yıllık ortalama 1.500 TL doğalgaz harcaması gerçekleşirken, bu rakam yalıtımlı bir binada 750 TL’ye düşüyor. Dolayısı ile yalıtımsız binalar ceplerimizin düşmanı” dedi.


Eruslu, “Türkiye’de 16 milyon bina yalıtımsız, bu da binaların yüzde 85’inin yalıtımsız olduğu anlamına geliyor. Bu binalar ısınabilmek için iki kat daha fazla...