25 / 07 / 2024

yalıtımlı tuğla

yalıtımlı tuğla

1982 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, üzerinde çalıştığı son projesi olan yalıtımlı tuğla ürünlerini, yılın son çeyreğinde pazara sunacak.

Yalıtım eksikliği yüzünden her yıl 12 milyar dolar kaybediyoruz!

Ülkemizde binaların sadece yüzde 20’si yalıtımlı olduğu için yaklaşık 12 milyar dolarlık bütçenin boşa harcandığını belirten İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, “Ülke genelinde acilen yalıtım seferberliğine ihtiyaç var” dedi.

İnşaat sektöründe bayram arifesinde neler oluyor? Çimento, beton, tuğla, bims, laminat parke fiyatları ne kadar?

İnşaat sekötürünün gündeminde bugün inşaat malzemeleri var. İnşaat malzemelerinin kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki beton, tuğla, çimento bims ve laminat parke ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Enerji maliyetlerindeki artışla ısı yalıtımı yeniden gündeme geldi!

Dünyada artışa geçen enerji maliyetleri ardından konutlarda enerji tasarrufu için ısı yalıtımı yapılmasının önemi tekrardan anlaşıldı. Türkiye’nin sahip olduğu enerjisinin yaklaşık yüzde 40'nı binaları ısıtmak amaçıyla kullanıyor.

Türkiye’deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’i yalıtımsız!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada Türkiye'deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’inin yalıtımsız olduğunu belirterek "Enerjimizi evlerimizin içini değil, atmosferi ısıtmak için harcıyoruz” diye konuştu.

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kürşad Yıldız, Burak Can Eyliksever ve Rabia Tuğçe yıldız ortaklığında kuruldu.

Isı yalıtımı konutların değerini artırıyor!

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, ısı yalıtımının tüketicilere özellikle konut satışlarında büyük avantaj sağladığını dile getirerek "Binaların uzun ömürlü olmasını sağlayan ısı yalıtımı, kısa vadede konutun satış değerini de artırıyor." diye konuştu.

Enerjide verimliliğin anahtarı yalıtım ve ölçüm cihazları!

Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Murat Kalsın yaptığı açıklamada "Sadece kış döneminde yalıtımı yapılan ve ısı ölçüm cihazı kullanılan evlerde, 5 yılda daire başına 2500 liranın üzerinde tasarruf sağlanabilir" diye konuştu.

Binalarda enerji verimliliği yalıtımla başlar!

6-12 Ocak Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla açıklama yapan İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, "Ülkemizdeki tüm binaları yalıtımlı hale getirerek her yıl 9 milyar dolar tasarruf edebiliriz" dedi...

Levent Pelesen: Doğalgaz faturasını azaltmanın yolu ısı yalıtımından geçiyor!

Binalarda ısıtma amaçlı kullanılan enerjinin yaklaşık yarısının israf edildiğinin altını çizen İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Kış mevsiminde enerji israfının önüne geçmek ve doğalgaz faturasını yüzde 50 azaltmanın tek yolu, yaşadığımız binalara ısı yalıtımı uygulaması yaptırmaktır” diye konuştu...

Su yalıtımlı binalarla depreme karşı hazırlıklı olmalıyız!

İZODER Başkanı Pelesen, "Deprem kuşağında yer alan ülkemizde korkmak yerine, yapıyı oluşturan ana elemanlar demir ve betonu ömrü boyunca koruyan su yalıtımına sahip binalarla depreme hazırlıklı olmalıyız" diye konuştu.

Kentsel dönüşüm sürecinde yangın yalıtımına da öncelik verilmeli!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel dönüşümde yangın güvenliği ve hayati önem taşıyan yangın yalıtımı uygulamaları göz ardı edilmemelidir" diye konuştu...

ODE Yalıtım yeni Epikon Membran serisini tanıttı! 

Yalıtım sektörünün yenilikçi firması ODE, Bitümlü membran pazarında farklı talep ve ihtiyaçlara yanıt verebilmek amacıyla ürün geliştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Firma, yeni Epikon Membran serisini tanıttı.

yalıtımlı tuğla Haberi

yalıtımlı tuğla

İnşaat, taahhüt ve yalıtım sektöründe faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, üzerinde çalıştığı son projesi olan yalıtımlı tuğla ürünlerini, yılın son çeyreğinde pazara sunacak.



1982 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini kaydeden Paşahan İnşaat ve Yalıtım firma sahibi Harun Paşahan, 2008'de taahhüt ve yalıtım alanına da girdiklerini söyledi. Bu yıl inşaat sektöründe Malatya'da gözle görülür bir daralmanın yaşandığını söyleyen Paşahan, "Bu süreçten etkilenmeden çıkmak için ürün portföyümüzü genişletiyoruz ve üretimle rekabet gücünü artırmayı hedefliyoruz. Üretimde standartların dışma çıkıp spesifik ürünler imal etmenin, üreticiye kazandırdığını düşünüyoruz. Dolayısıyla yatırımlara devam ediyoruz" diye konuştu. 


Ürün geliştirme çalışmalarında son aşamaya geldikleri yalıtımlı tuğlayı bu yılın son çeyreğine üretmeye başlayacaklarını aktaran Paşahan, "Üretimi ağırlıklı ihracata yönelik yapmayı planlıyoruz. Yalıtımlı tuğla ile binalarda yalıtım ve geleneksel duvar elemanlarını...