16 / 05 / 2024

Paşahan İnşaat'tan yalıtımlı tuğla!

Paşahan İnşaat'tan yalıtımlı tuğla!

1982 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, üzerinde çalıştığı son projesi olan yalıtımlı tuğla ürünlerini, yılın son çeyreğinde pazara sunacak.



İnşaat, taahhüt ve yalıtım sektöründe faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, üzerinde çalıştığı son projesi olan yalıtımlı tuğla ürünlerini, yılın son çeyreğinde pazara sunacak.



1982 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini kaydeden Paşahan İnşaat ve Yalıtım firma sahibi Harun Paşahan, 2008'de taahhüt ve yalıtım alanına da girdiklerini söyledi. Bu yıl inşaat sektöründe Malatya'da gözle görülür bir daralmanın yaşandığını söyleyen Paşahan, "Bu süreçten etkilenmeden çıkmak için ürün portföyümüzü genişletiyoruz ve üretimle rekabet gücünü artırmayı hedefliyoruz. Üretimde standartların dışma çıkıp spesifik ürünler imal etmenin, üreticiye kazandırdığını düşünüyoruz. Dolayısıyla yatırımlara devam ediyoruz" diye konuştu. 


Ürün geliştirme çalışmalarında son aşamaya geldikleri yalıtımlı tuğlayı bu yılın son çeyreğine üretmeye başlayacaklarını aktaran Paşahan, "Üretimi ağırlıklı ihracata yönelik yapmayı planlıyoruz. Yalıtımlı tuğla ile binalarda yalıtım ve geleneksel duvar elemanlarını tek bir üründe sunacağız" dedi. Ürünün; binanın yükünü azaltıp, statik gücünü artırdığı bilgisini veren Paşahan, tuğlanın su almamasından dolayı nemlenmeyi de azalttığını söyledi. Paşahan, ürünün ses yalıtımı sağladığını ve yangına karşı dayanıklı olduğunu ifade etti. 


Yalıtım sektöründe yaşanan sıkıntılar ve piyasadaki boşluktan dolayı sektöre girdiklerini ileten Harun Paşahan, müşterilerine profesyonel çözümler sunman, amaç edindiklerini vurguladı. Bu amaçla pazarda güçlü konumda bulunan firmaların Malatya bayiliğini üstlendiklerini dile getiren Paşahan, "Kaliteli malzeme ve kurduğumuz profesyonel uygulayıcı ekiple yangın yalıtımdaki sorunlara hızlı şekilde müdahale edebiliyoruz. Başlıca hizmetlerimiz arasında, ısı yalıtımı, temel perde su yalıtımı, havuz yalıtımı, çatıyalıtımı, zemin kaplama sistemleri, akustik ses yalıtımları ve taşyünü yangın yalıtımı bulunuyor" dedi. 




Dünya


Geri Dön