05 / 05 / 2024

yalova 158 ağaç

yalova 158 ağaç

CHP'li Yalova Belediyesi'ne bağlı ekipler, dün sabah erken saatlerde köprülü kavşak inşaatı nedeniyle Tonami Meydanı'ndaki 158 ağacı kesti. Yalova Platformu ağaçların kesilmesine tepki gösterdi..

İstanbul için flaş deprem açıklaması: Kahramanmaraş'taki gibi bir deprem burada da olabilir mi?

Yalova Çınarcık'ta meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından, uzmanlar tek tek açıklamalarda bulundu. Peki bu deprem, büyük depremi tetikler mi? Uzmanlar ne diyor? İşte ayrıntılar...

Yalova'daki 4.1'lik sarsıntı, büyük İstanbul depreminin öncüsü mü? Deprem uzmanları tek tek açıkladı!

Dün akşam saat 23:53'te Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hissedilen 4,1 büyüklüğündeki deprem tedirginlik yarattı. Peki Yalova'daki 4.1'lik sarsıntı, büyük İstanbul depreminin öncüsü mü? İşte deprem uzmanlarının o açıklamaları...

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı! 4 şehirdeki 5 taşınmaz satışa çıkarıldı...

Özelleştirme İdaresi, Ankara, Aydın, Sakarya ve Yalova'da bulunan 5 taşınmazı satışa çıkardığını duyurdu.İşte haberin ayrıntıları...

TOKİ Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 717 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ'nin 717 konutluk yeni projesi merkez ilçesinde yükselecek.

TOKİ'den müjde: Sinop'ta afetzedeler için 158 adet konut inşa edilecek!

Sinop'ta yaşanan sel felaketinden etkilenen afetzedeler için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 158 konut daha inşa edilecek.

Aile Bakanlığı kesenin ağzını açtı. Flaş ödeme açıklaması geldi

Aile Bakanlığı vatandaşlara yönelik ödemesinde kesenin ağzını açtı. Aile Bakanlığı’nın yardım destek miktarlarını arttırarak 5.158 TL ödeme yapacağı aktarıldı.

11 ili etkileyen depremlerden sonra DASK'a 158 bin 183 hasar ihbarı yapıldı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu tarafından depremin üzerinden henüz 24 saat geçmeden ilk hasar ödemesinin gerçekleştirildiği kaydedildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 11 ili etkileyen depremlerden sonra DASK'a 158 bin 183 hasar ihbarı yapıldı...

Bakanlık rakamları açıkladı! İşte deprem bölgesinden tahliye edilenler için düzenlenen seferler!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yaptığı açıklamada, 158 tren seferi ile 30 bin depremzede tahliye edildiğini ifade etti.

TOKİ'den Erzincan'a 158 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Erzurum projesi için tarih belli oldu! Erzurum'a 158 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 158 yeni konut geliyor! TOKİ Afşin ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş Afşin'de 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

yalova 158 ağaç Haberi

yalova 158 ağaç


Ağaçların kesilmesine tepki gösteren Yalova Platformu üyesi Hakim Menteş, "Biz işin başından beri burada ağaçların kesilmesine, buranın bir beton yuvasına dönmesine karşıyız. 

Yırca'da kesilen 6 bin zeytin ağacı, 'Termik santral ihtiyacı var' diye yapılmıştı. Burada yapılanın da bundan farkı yoktur. Ya da 3. Boğaz köprüsü yapılacak diye yüz binlerce ağacın kesilmesinden farkı yoktur. Belki ölçeği küçüktür ama zihniyet zihniyettir. Sadece bir ihtiyaç var deyip diğer alternatifler düşünülmeden ağaçların kesilmesine biz her zaman karşıyız, karşı olmaya da devam edeceğiz. Şu yapılan bir ayıptır. Yalova için çok üzücü bir gündür" dedi. CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur da ağaç kesimine Twitter'dan tepki gösterdi. Onur, "Biz Gezi'yi, Validebağ'ı, arkadaşlarımız Yırca'nın zeytinlerini korumaya çalışırken, bu kıyımı nasıl savunacağız? İktidara şahin kendimize kuzgun olacaklardan olmadık, olmayız....