28 / 04 / 2024

Yalova 2019 konut satışı

Yalova 2019 konut satışı

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü (TÜİK), Ocak 2019 illere göre konut satış verilerini açıkladı. Yalova’da 2019 Ocak ayında 698 konut satışı gerçekleştirildi.

Tor Global'den 1.5 milyar TL'lik dev karma proje! Yalova Armutlu'ya konut otel ve villa geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yalova'da konut, villa ve otel projesi için harekete geçti. Projenin maliyetinin 1.5 milyar TL'yi aşması bekleniyor.

Milli Emlak'tan Yalova'da konut imarlı arsa!

Çiftlikköy Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Milli Emlak Yalova Çiftlikköy'de konut imarlı arsa satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Yalova'daki konut imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 289 bin TL bedelle satılıyor.

6 soruda TOKİ Yalova Sosyal Konut Projesi 2022! Yalova ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin merakla beklediği TOKİ Yalova 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Yalova’da TOKİ 2022 kapsamında kaç konut inşa edilecek?

Yalova'da konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Zeytinlik Mevkii'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Yalova’da konut fiyatları 2 kat artarken arsa ve arazi fiyatları ise düştü!

Son zamanlarda Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yeni ev almasını zorlaştırdı. Yalova’da konut fiyatları iki kat artarken, arsa ve arazilere talepte ise azalma yaşandı.

Yabancı konut yatırımcısı Yalova'yı sevdi!

Beyttürk Yalova'nın 2019 yılında 1696 adetle yabancıların en çok konut satın aldığı il olduğunu açıkladı. Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "Yalova'da konut alan her 100 yabancıdan 19'u bizi tercih etti" dedi...

En çok kim ev alıyor? Kadınlar mı, erkekler mi?

"Kadın beğenir, erkek alır" algısının yaygın olduğu ülkemizde 2019 yılında en çok kim ev aldı? Kadınlar mı, erkekler mi? İşte 2019 konut satış rakamları...

Ziraat Bankası 2019 konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında maaş müşterilerinden, OYAK mensuplarına, banka gayrimenkulü konut kredisi ve inşaat tamamlama konut kredisine kadar pek çok farklı ihtiyaç ve bütçeye yönelik uygun faiz oranları ile kredi fırsatları sunuyor.

2019 konut sektöründe son durum ne?

Dışarıdan gelen borç para kadar üretebilir, istihdam yaratabilir ve tüketebilir hale düşürülen ekonomimizde konut sektörü de etkilendi. 10 yılı aşkın devam eden yükseliş sonrasında fiyatların düşeceği düşünülüyor. 

Trabzon'da yabancıların edindiği konut sayısı 4 bini geçti!

Türkiye'de yabancılara konut satışı yapılan iller arasında yer alan Trabzon'da yabancıların edindiği konut sayısı 4 bini aştı., Trabzon, Ocak-Haziran 2019 konut satış istatistiklerine göre Türkiye'de 7. sırada yer alıyor...

Turizm acenteleri emlakçılığa soyundu!

İSTEB Başkanı Ulvi Özcan, TÜİK Nisan 2019 konut satışları rakamlarını değerlendirdi. Özcan, Arap müşteri getiren turizm acentelerin emlakçılığa soyunduğunu söyledi.

2019 Nisan'da yabancıya konut satışında Irak yine zirvede! 

TÜİK Nisan 2019 Konut Satış İstatistikleri'ne göre, yabancılara yapılan konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 82,1 arttı. Yabancılara Nisan'da 3 bin 720 konut satıldı...

Yalova 2019 konut satışı Haberi

Yalova 2019 konut satışı

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nce açıklanan verilere göre Türkiye genelinde konut satışları 2019 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 24,8 oranında azalarak 72 bin 937 olarak kaydedildi. 

Milliyet'te yer alan habere göre konut satışlarında, İstanbul 13 bin 455 konut satışı ve yüzde 18,4 ile en yüksek paya sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul'u, 6 bin 785 konut satışı ve yüzde 9,3 pay ile Ankara, 3 bin 795 konut satışı ve yüzde 5,2 pay ile İzmir izledi. Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 7 konut ile Ardahan, 9 konut ile Hakkari ve 17 konut ile Bayburt oldu.

Yabancılara yapılan konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 81,9 artarak 3 bin 168 olarak kaydedildi. Yabancılara yapılan...