28 / 04 / 2024

yalova armutlu balıkçı barınağı imar

yalova armutlu balıkçı barınağı imar

Yalova Armutlu İlçesi Kapaklı Köyü Balıkçı Barınağı Amaçlı 1/ 5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/ 1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı.

Kentplus Yalova satılık ev!

Kentplus Yalova Projesi, Yalova Armutlu'ya bağlı Esenköy çıkışında yükseliyor. Proje, TOKİ iştiraki EPP güvencesini taşıyor..

TOKİ Yalova Armutlu Konutları'nın ihalesi 30 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Yalova Armutlu'da 128 konutun yapılacağı bildirildi. Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, TOKİ konutları için 30 Haziran'da ihaleye çıkılacağını söyledi.

İzmir Karaburun'a yeni balıkçı barınağı!

Kentte son olarak Güzelbahçe Balıkçı Barınağı'nı hayata geçiren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karaburun Salmanköy'de de balıkçı barınağı yapmak amacıyla çalışmalara başladı.

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı eski balık halinin bulunduğu alana kuracağı ve içinde balık satış birimleri, balık pişiricileri, restoranların yer alacağı yeni meydan için yapım ihalesi gerçekleştirdi.

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı ihalesi yarın!

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 yıl önce yıkılan, altı balık hali olan Taşçılar İçi Katlı Otoparkı'nın yerine yapılacak Balıkçılar Meydanı'nın ihalesi yarın yapılacak.

Gemlik Balık Pazarı yenilendi!

Gemlik ilçesinde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı’nın estetik bir yaşam alanına dönüştürülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel tasarım projesi tamamlandı.

Kumkapı Balık Hali’ne cami inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarihi yarımadadaki Kumkapı Balık Hali’nin yeni projesine cami de ekledi. Eski İstanbul’un kalbi tarihi yarımadadaki Kumkapı Balık Hali’yle ilgili projenin ayrıntıları belli oldu.

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı yapım ihalesi 21 Mart’ta yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı eski balık halinin bulunduğu alana kuracağı ve içinde balık satış birimleri, balık pişiricileri, restoranların bulunduğu yeni meydan için 21 Mart’ta yapım ihalesi gerçekleştiriyor.

Pendik'te balıkçılar için modern çarşı inşa edilecek!

Pendik sahil Meydanı çalışmaları kapsamında balıkçı dükkanları için deniz kıyısında yeni ve modern bir satış alanı inşa edilecek. İDO İskelesinin yakınında yer alacak balık çarşısının önünde otopark da bulunacak.

Hatay Payas'ta Balıkçı Barınağı Projesi hayata geçirilecek!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Payas İlçesinde inşaatına başlanacak Balıkçı Barınağı Projesi’nin gerçekleştirileceği alanda incelemelerde bulundu.

Ünye'ye modern balık pazarı inşa edilecek!

İnşaat alanı 200 metrekare olan modern balık pazarı, Atatürk Parkı girişinde bulunan dolgu yapılmış alan üzerine inşa edilecek ve içerisinde 8 adet dükkân olacak.

Kastamonu Cide Balıkçı Barınağı Projesi'nin ihale tarihi belli oldu!

Cide’nin Denizkonak köyü sahiline yapılacak olan balıkçı barınağı projesi, Denizcilik ve Ulaştırma Bakanlığı’nın 2014 yılı yatırım programına alınmıştı.

Bursa Balık Pazarı kentsel tasarım projesi tamamlandı!

Gemlik ilçesinde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı’nın estetik bir yaşam alanına dönüştürülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel tasarım projesi tamamlandı.

yalova armutlu balıkçı barınağı imar Haberi

yalova armutlu balıkçı barınağı imar


 T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 03 Aralık 2014 tarih ve 19445 Sayılı Makam Olur’u ile onaylanan “Yalova İli Armutlu İlçesi Kapaklı Köyü Balıkçı Barınağı Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı”  bugün Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü  tarafından askıya çıkarıldı. Planlar 30 gün askıda kalacak.


İmar planı için tıklayın




Gülcihan...