04 / 05 / 2024

Yalova arsa değerleme raporu

Yalova arsa değerleme raporu

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yalova Çiftlikköy Denizçalı köyündeki arsa ve binalara ilişkin değerleme raporunu ve satış kararını KAP'a bildirdi. İşte açıklanan değerleme raporu...

İdealist GYO İdealist Cadde Koru projesi değerleme raporu!

İdealist GYO'nun İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş mahallesi'nde bulunan İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi değerleme raporu yayınlandı.

Yeşil GYO Sakarya Arifiye parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sakarya İli, Arifiye İlçesi, Arifbey Mahallesi, 256 ada, 9 nolu "Arsa" vasıflı parsel de yer alan 36 adet bağımsız bölüm şirket hissesine ilişkin 2020-1221 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Kanlıca arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beykoz İlçesi Kanlıca Mahallesinde yer alan 2 adet arsa ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Evora İzmir yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İzmir Konak 1.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" Evora İzmir projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Allsancak yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İzmir Konak 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" Allsancak projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Evora 2 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Tuzla 2. Etap 2. Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" "Evora-2" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

İstmarina 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kartal Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi "İstmarina" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Tual Adalar 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" "Tual Adalar" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Teşvikiye projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Mistral GYO İzmir Konak arsası 2020 değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İzmir İli; Konak İlçesi; Mersinli Mah. 8554 ada 6 parsel arsa vasıflı gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Mistral GYO Mersinli 8623 ada 21 parsel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8623 ada 21 parsel numaralı arsa vasıflı gayrimenkule ait değerleme raporunu yayınladı...

Atakule GYO Beykoz parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çayağzı Köyü, Beylikmandıra Çiftliği Mevkii, 13 pafta, 1978 parsel, 7196 metrekare arsa ve Çayağzı Beylik Mevkii, 13 pafta, 1979 parsel, 4044 metrekare arsa için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Yalova arsa değerleme raporu Haberi

Yalova arsa değerleme raporu

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den KAP'a yapılan açıklama şöyle:


"Yalova İli Çiftlikköy İlçesi Denizçalı köyü mevkiinde  kiracımız olan Ak-Kim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin  ilgili arsa ve binayı satın alma talebi doğrultusunda  yapılan yeni parselasyon sonucunda ; Şirketimizin Sahip olduğu Yalova İli Çiftlikköy İlçesi Denizçalı Köyü 151 / 2 no'lu Parselde yer alan  47.761,50  m2'lik arsa ve üzerindeki binaların 12.000.000 USD + KDV bedeli ile  Ak-Kim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ne satılmasına;


Söz konusu satış bedelinin yarısının peşin; kalan diğer yarısının 1 yıl vadeli olarak tahsil edilmesine; 

karar verilmiştir."


-->>DEĞERLEME RAPORU İÇİN tıklayın -->>



-->> YALOVA  151/1 PARSELDEKİ ARSANIN DEĞERLEME RAPORU İÇİN...