03 / 05 / 2024

yalova bağlarbaşı mahallesi

yalova bağlarbaşı mahallesi

Yalova Bağlarbaşı Mahallesi'nin altyapı çalışmaları yakında başlayacak. Yalova Belediye Başkanı CHP'li Vefa Salman, 'Roman Mahallesi' olarak anılan bölgede yıllardan bu yana sorun olan altyapı çalışmalarının yakında başlayacağını söyledi.

Yalova Bağlarbaşı'ndaki kentsel dönüşüm ihalesini Barlas-AND kazandı!

Yalova'da, Bağlarbaşı Mahallesindeki 10 hektar alanda hayata geçirilecek kentsel dönüşümün planlama ve proje ihalesi yapıldı. Çok sayıda firma ihaleye davet edildi. Bağlarbaşı'ndaki kentsel dönüşüm ihalesini Barlas-AND kazandı...

Yalova Bağlarbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Ak Parti il Başkanlığı'nda Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve İl Başkanı Mustafa Pehlivan ile Bağlarbaşı Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşümle ilgili basın toplantısı düzenledi..

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Maltepe Bağlarbaşı'ndaki riskli yapının imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi Riskli Yapının Bulunduğu 16435 Ada 17 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de imarlı gayrimenkul satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey Bağlarbaşı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Uygun fiyata kiralık dükkan! O Belediye 11 adet iş yerini kiraya veriyor!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı Bağlarbaşı Mahallesi'nde yer alan 11 adet taşınmazı kiraya vereceğini ilan etti.

Bağcılar Bağlar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Bağlar Mahallesi, Kirazlı Köyü 3157 ada, 7 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Mersin Akdeniz'de 11.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 depo!

T.C. Mersin 6. İcra Dairesi, Mersin ili, Akdeniz ilçesi, Bağlarbaşı Mahallesi, 145 ada 7 parselde yer alan 2 adet depoyu 11 milyon 845 bin TL'ye satıyor...

Bağcılar Bağlar Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi, 536 Parsel ve 3256 Ada 2 Parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Yalova Roman Mahallesi'nde yıkım başlıyor!

Yalova'da Roman Mahallesi olarak bilinen Bağlarbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. 

Darıca, modern spor tesisi için gün sayıyor!

Kocaeli Darıca ilçesine bir spor tesisi daha kazandırılıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisi özgün mimarisiyle göz dolduruyor. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

İstanbul'da depremde hemen yıkılacak 36 bin bina var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 1739 Konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temelini attı. Kurum, İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 1739 Konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

yalova bağlarbaşı mahallesi Haberi

yalova bağlarbaşı mahallesi

Yalova Belediye Başkanı CHP'li Vefa Salman, 'Roman Mahallesi' olarak anılan bölgede yıllardan bu yana sorun olan altyapı çalışmalarının yakında başlayacağını söyledi. 

Yalova'daki Bağlarbaşı Mahallesi'nde uygulanacak kentsel dönüşüm projesi nedeniyle mağdur olduklarını söyleyen Romanlar, hizmet alamadıklarını, lağım sularının sokaklarda aktığını, kentsel dönüşüm nedeniyle tek çivi çakamaz halde olduklarını öne sürerek çöp konteynerlerini ateşe verdi, yolu trafiğe kapattı. Mahalleye çok sayıda polis ekibi gönderilirken, belediye yetkililerinin gerekli çalışmayı yapacaklarını söylemesi üzerine gerginlik son...