30 / 04 / 2024

Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında son durum

Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında son durum

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'inin tamamlandığı bildirildi. Salman, cemevi inşaatını bu yıl içinde tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

Tor Global Yalova projesi resmen başlıyor! Armutlu'ya 612 adet konut ve 249 odalı otel geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş.'nin merakla beklenen Yalova Armutlu projesi resmen başlıyor. Projede, 612 adet konut ve 249 odalı otel yer alıyor.

Tor Global'den 1.5 milyar TL'lik dev karma proje! Yalova Armutlu'ya konut otel ve villa geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yalova'da konut, villa ve otel projesi için harekete geçti. Projenin maliyetinin 1.5 milyar TL'yi aşması bekleniyor.

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Yalova Üniversitesi 29 öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 14 Şubat 2023!

Yalova Üniversitesi öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alım ilanı yayımladı. Toplamda 29 kişinin alınacağı ilanlara son başvuru tarihi ise 14 Şubat 2023! İşte başvuru şartları ve diğer detaylar…

Yalova’da konut fiyatları 2 kat artarken arsa ve arazi fiyatları ise düştü!

Son zamanlarda Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yeni ev almasını zorlaştırdı. Yalova’da konut fiyatları iki kat artarken, arsa ve arazilere talepte ise azalma yaşandı.

Bakanlıktan satılık Hazine arazisi! Yüzde 25 peşinat fırsatı ve 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yalova, Bursa ve Balıkesir'de yer alan 10 hazine arazisini 846 bin 695 TL'den başlayan fiyatlar ve yüzde 25 peşinat ile 24 taksit imkanıyla satıyor...

Milli Emlak Yalova'da 10 arsa ve 1 daire satıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Milli Emlak Yalova'da 10 arsa ve 1 daireyi satışa sunuyor. 7 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de ihalesi yapılacak olan gayrimenkullerin fiyatları 360 bin TL'den başlıyor...

Yalova Merkez'de 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Yalova Merkez'de yer alan arsayı 9 milyon 780 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İmamoğlu cemevi inşaatının 2021'de tamamlanacağını dile getirdi. 

Yalova Özalp Turizm Yolcu Taşımacılığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Özalp Turizm Yolcu Taşımacılığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sahabet Şahin tarafından kuruldu.

Murat Kurum'dan Yalova'ya millet bahçesi ve bisiklet yolu müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yalova'da 20 kilometrelik bir bisiklet yolu ve Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki 113 dönümlük alanda millet bahçesi yapılacağını belirtti. Kurum, 400 yataklı devlet hastanesinin de 2021'de bitirileceğini dile getirdi...

Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında son durum Haberi

Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında son durum

Yalova Belediyesince Mayıs 2015'te temeli atılan Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'inin tamamlandığı bildirildi.


Belediye Başkanı Vefa Salman, Bağlarbaşı Mahallesi'nde inşası devam eden Yalova Cemevi ve Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.


Salman, cemevi inşaatını bu yıl içinde tamamlamayı planladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:


"Yüzde 85'i tamamlanan bu kompleksi, Alevi vatandaşlarımızın ibadetlerini yerine getirebilmeleri ve kültürlerini refah içinde yaşayabilmeleri adına önemli bir proje olarak görüyoruz. Türkiye'ye örnek olabilecek en büyük yapıyı inşa ediyoruz. En kısa zamanda tamamlayarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla hizmete açmayı planlıyoruz. 3 bin 352 metrekare kullanım alanıyla 4 kattan oluşacak tesiste, otopark, yemekhane, gasilhane, müze, ibadet alanları ve kültürel aktivitelerin yapılacağı alanlar gibi birçok bölüm yer alacak. İnce işçiliği devam ediyor. İnşaat yaklaşık 6 milyon...